Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Europa League-trekning

Manchester United møter Anderlecht

Her er hele Europa League-trekningen.

KLARE FOR KVARTFINALE: Manchester Uniteds Juan Mata feirer den avgjørende scoringen som sendte Manchester United til kvartfinalen.Nå skal de røde til Belgia. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR KVARTFINALE: Manchester Uniteds Juan Mata feirer den avgjørende scoringen som sendte Manchester United til kvartfinalen.Nå skal de røde til Belgia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Europa League kan være Manchester Uniteds aller beste mulighet til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Da må de røde vinne turneringa.

I dag ble kvartfinalene trukket, og den engelske storlaget møter belgiske Anderlecht. Klubben vant hjemlig serie med to poeng ned til Club Brugge.

For å gi et innblikk i hvordan Anderlecht er i forhold til Rostov, som United slo ut i åttedelsfinalen: Anderlecht og Rostov møttes i Champions League-kvaliken. Da ble det 2-2 og 2-0 til Rostov.

Anderlecht slo ut APOEL i åttedelsfinalen med 2-0 sammenlagt.

Zlatan Ibrahimovic scoret forøvrig fem mål mot Anderlecht i Champions League-gruppespillet for Paris Saint-Germain, melder statistikkbyrået Opta.

Manchester United ligger på en sjetteplass i Premier League, med seks poeng opp til fjerdeplassen (med to kamper mindre spilt). José Mourinho har tidligere uttalt at Europa League kan være inngangsbilletten til det gjeveste selskapet neste sesong.

Genk, med den norske landslagsspilleren Sander Berge på laget, møter Celta Vigo i kvartfinalen. Det betyr blant annet et møte med svenske John Guidetti.

Kvartfinaler i Europa League:

Anderlecht - Manchester United

Celta Vigo - Genk

Ajax - Schalke 04

Lyon - Besiktas

Kampene spilles 13. og 20. april.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media