Manchester United nekter å selge Wayne Rooney til Chelsea

Uansett hvor mye penger London-laget skulle legge på bordet.

 USIKKER:  Wayne Rooney har en stor jobb å gjøre om han skal inn igjen i varmen på Old Trafford. Foto: / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB Scanpix
USIKKER: Wayne Rooney har en stor jobb å gjøre om han skal inn igjen i varmen på Old Trafford. Foto: / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB ScanpixVis mer

London (NTB): Rooney ønsker å gå til Stamford Bridge-klubben, men United-ledelsen har satt ned foten. Ifølge The Guardian er det uaktuelt å selge spissen til en direkte rival - uansett bud.

Ingen vet hvordan Rooney vil reagere på den endelig beslutningen. Den tidligere Everton-spissen skal lenge ha vært ulykkelig på Old Trafford. Rooney har allerede spilt golf på de eksklusive banene rundt Chelseas treningsbane.

Den engelske landslagsspilleren har et sterkt ønske om å få spille under José Mourinho. Rooney er kjent for å få viljen sin. Ifølge The Guardian vet United at spissen kan skape alle slags problemer om ting ikke går som han ønsker.

United-ledelsen ønsker naturlig nok ikke å styrke en rival i kampen om ligatrofeet. Et salg av Rooney kan være det som bikker duellen i fordel Chelsea. Bare tre mann har scoret flere mål for United gjennom tidene enn engelskmannen.

Tidligere United-manager Alex Ferguson har klart å overtale Rooney tidligere. Igjen håper Manchester-klubben at Rooneys humør og holdninger vil endre seg. Siste ord er neppe sagt i overgangskaoset.

(NTB)