- Manchester United ønsker seg Per Ciljan

Ukjent for rådgiveren.

(Dagbladet.no): Per Ciljan Skjelbred storspilte da Rosenborg senket Valencia onsdag.

Nå viser Manchester United interesse for midtbanespilleren, skriver Daily Mirror i dag. Ifølge BBCs daglige ryktespalte er manager sir Alex Ferguson klar til å kjøpe 20-åringen.

- Det er ukjent for meg. Det er klart det alltid er interesse for en spiller som Per, men tidligere har interessen kommet fra Tyskland, Nederland og Italia, sier Skjelbred-rådgiver Andreas Ekker til Dagbladet.no.

Advoktaten tar den påståtte United-koblingen med en stor klype salt, dessuten underskrev Skjelbred en ny toårskontrakt med trønderne tidligere i år.

- For øyeblikket stortrives Per i Rosenborg. For en spiller med Pers kvaliteter er det naturlig at han om noen år reiser utenlands. Men akkurat nå har han det veldig bra der han er, sier Ekker.

Rådgiveren regner med at det blir mer spekulasjoner rundt Skjelbred framover.

- Det spillet som Per viste på onsdag gjør ikke interessen noe mindre. Men det er ikke noe nytt nå, sier Ekker.

UNITED-RYKTER: Per Ciljan Skelbred er ønsket i Italia, Nederland og Tyskland - og kanskje England. Her mot Valencia. Foto: Scanpix
UNITED-RYKTER: Per Ciljan Skelbred er ønsket i Italia, Nederland og Tyskland - og kanskje England. Her mot Valencia. Foto: Scanpix Vis mer
- Manchester United ønsker seg Per Ciljan
ØNSKER SEG EN NY NORDMANN? United-sjef Alex Ferguson har gode erfaringer med Ole Gunnar Solskjær. I dag kobles Skjelbred til Old Trafford-klubben.