- Manchester United signerer City-talent

Det skriver Daily Mail.

SJELDEN VARE: Det er ikke ofte en spiller går direkte mellom de to store klubbene i Manchester. Men nå kan det se ut som om Old Trafford blir hjemmet til 16 år gamle Gabriel Fernando etter at han takket nei til videre akademispill i Manchester City. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SJELDEN VARE: Det er ikke ofte en spiller går direkte mellom de to store klubbene i Manchester. Men nå kan det se ut som om Old Trafford blir hjemmet til 16 år gamle Gabriel Fernando etter at han takket nei til videre akademispill i Manchester City. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

(Dagbladet): Det er ikke ofte en spiller går mellom de to storklubbene fra Manchester. Carlos Tevez er et av unntakene da han ikledde seg lyseblått for noen år siden, men nå er det en annen spiller som har bestemt seg for å gå den andre veien.

The Daily Mail skriver i dag om den 16 år gamle Gabriel Fernando som inntil nå har vært akademispiller i Manchester City. Rapportene til avisen tilsier derimot at brasilianeren har bestemt seg for å flytte over på andre siden av byen.

Valgte å gå På Twitter har Fernando bekreftet ovenfor sine følgere at han nå er ferdig i Manchester City, og kommer samtidig med subtile hint om at det er Old Trafford som er neste stoppested.

- Jeg vil takke alle Manchester City-fans for støtten deres, og at de har hjulpet meg å utvikle meg som fotballspiller, skriver han.

På spørsmål om han ble kastet ut av klubben, eller selv takket nei, sier 16-åringen at det var på eget initiativ.

Drømmeåpning Både Manchester United og Manchester City fikk drømmeåpningen de håpet på da Premier League ble sparket igang i helgen.

United overbeviste borte mot Swansea med 4-1, mens City slo Newcastle hele 4-0 hjemme på Etihad.

Med det har både David Moyes og Manuel Pellegrini gjort det hele litt enklere for seg selv.