Manchester United skal ha avslått bud på Rooney fra Chelsea

Skal ha tilbudt Mata eller David Luiz i tillegg til 90 millioner kroner.

SKADET: Wayne Rooney måtte dra hjem fra treningsleir etter at han pådro seg en hamstringskade. Nå ønsker han seg vekk fra klubben, men Manchester United skal ha avslått et bud fra Chelsea på 90 millioner kroner.  Foto:   AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB Scanpix
SKADET: Wayne Rooney måtte dra hjem fra treningsleir etter at han pådro seg en hamstringskade. Nå ønsker han seg vekk fra klubben, men Manchester United skal ha avslått et bud fra Chelsea på 90 millioner kroner. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Både BBC og Sky Sports melder i dag at Manchester United skal ha avslått et bud på Wayne Rooney. Det er Chelsea som skal ha lagt inn budet på 10 millioner pund (90 millioner kroner).

BBC skrev tidligere i dag på sin nettside at klubben i tillegg til den summen skal ha tilbudt en spiller til Manchester United, og at spilleren det var snakk om er enten Juan Mata eller David Luiz.

Chelsea bekrefter nå at de har lagt inn bud, men benekter at de skal ha tilbudt en spiller som en del av tilbudet.

- Selv om vi ikke ønsker å gå ut med detaljene i tilbudet vårt kan vi bekrefte at vi har lagt inn et bud på Wayne Rooney. Men det var ikke inkludert en spiller i tilbudet, skal klubben ha skrevet i en pressemelding, ifølge Sky Sports.

Rooney har sagt han ønsker seg vekk fra Manchester United, men David Moyes har flere ganger sagt at han ikke er til salgs.

- Hvis jeg ikke pratet røverspråk, så sa jeg at Wayne Rooney ikke er til salgs, var Moyes' svar på spørsmålet om Rooneys fremtid da han møtte pressen i forbindelse med en treningskamp i Thailand.

Dagbladet skrev i går at Wayne Rooney har snakket med David Moyes om sin situasjon, og at han har fortalt skotten akkurat hva han mener om oppstyret denne sommeren.

Moyes sa tidligere denne uken at Rooney er et andrevalg, som de måtte beholde i tilfelle Robin van Persie ble skadet, en uttalelser Rooney skal ha mislikt sterkt.

VIL IKKE SELGE: David Moyes har flere ganger sagt at Wayne Rooney ikke er til sags. Foto:EPA/RUNGROJ YONGRIT / NTB Scanpix
VIL IKKE SELGE: David Moyes har flere ganger sagt at Wayne Rooney ikke er til sags. Foto:EPA/RUNGROJ YONGRIT / NTB Scanpix Vis mer