Manchester United skal ha lagt inn bud på 550 millioner kroner for Bale

Her er dagens fotballrykter.

KAN FORSVINNE: Gareth Bale er ettertraktet, og nå skal Manchester United være villig til å betlae 550 millioner kroner for Tottenham-spilleren.Foto: RicTapia/Getty Images/AFP / NTB Scanpix
KAN FORSVINNE: Gareth Bale er ettertraktet, og nå skal Manchester United være villig til å betlae 550 millioner kroner for Tottenham-spilleren.Foto: RicTapia/Getty Images/AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I dag kunne engelskmennene våkne til nyheten om at Manchester United er villige til å legge 550 millioner kroner på ordet for å sikre seg Gareth Bale fra Tottenham.

Ifølge The Mirror har Uniteds nestformann, Ed Woodward, returnert fra klubbens pre-season turné i Australia for å jobbe med å sikre Bale til Old Trafford.

Tottenham, som er desperate etter å beholde sin juvel, skal visstnok ikke ha respondert på interessen fra United ennå.

Rooney til Chelsea? De rødkledde på sin side, skal være interessert i å få til et kjøp, som kan dekke over all den negative PR-en rundt konflikten og et eventuelt salg av Wayne Rooney.

Chelsea bekreftet i går at de har lagt inn et bud på Wayne Rooney.

- Vi har ikke lagt inn bud på noen andre spillere. Det er Rooney eller ingenting, sa Chelsea-trener José Mourinho i går.

Budet fra Chelsea skal være på 180 millioner kroner, men Manchester United fortsetter å hevde at Rooney ikke er til salgs.

Rooney måtte dra hjem fra treningsleiren i Asia på grunn av en hamstringskade, men i dag var han tilbake på treningsfeltet til Manchester United i Carrington.

For lavt for Suarez En annen misfornøyd spiller, Luis Suarez, kan være et steg nærmere Arsenal etter at interessen har kjølnet i Spania.

Real Madrid mener spilleren fra Uruguay ikke er verdt mer enn 230 millioner kroner, og dermed har Arsenal fortsatt det høyeste budet på 365 millioner. Men Liverpool-trener Brendan Rodgers sier ifølge Daily Mail at de vil beholde Suarez, og klubben mener Arsenals bud er for lavt.

Suarez har forøvrig vist fram sin lite selvhøytdelige side i denne reklamefilmen.

Arsenal ser ut til å tape kampen om Real Madrid-spiller Gonzalo Higuain. Den spanske klubben har avvist budet fra London på 210 millioner kroner, og virker mer interessert i å selge Higuain til italia, hvor Napoli frister med større summer - etter at har solgt Edinson Cavani til Paris Saint-Germain for 500 millioner.

LAGKAMERATER?: Cavani har signert for PSG, men Zlatan har blitt linket til Real Madrid. Foto:  AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD / BERTRAND GUAY / NTB Scanpix
LAGKAMERATER?: Cavani har signert for PSG, men Zlatan har blitt linket til Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD / BERTRAND GUAY / NTB Scanpix Vis mer

Cavanis ankomst i PSG skal ikke ha falt i altfor god jord hos Zlatan Ibrahimovic. Svensken har vært et hett navn på ryktebørsen lenge, og det vil nok ikke stilne siden Zlatan i dag kommer tilbake fra ferie og skal ha et møte med PSG-ledelsen.

Ifølge svenske Expressen skal ikke Zlatan være så interessert i å bli hos den franske storklubben etter at både hans favorittrener, Carlos Ancelotti forsvant til Real Madrid, og siden Leonardo er ferdig som sportsdirektør. Hvor den svenske stjernen havner er usikkert, men Real Madrid er fortsatt ansett som det heteste valget.