Manchester United slår alltid tilbake

Her er Dagbladets tabelltips for Premier League.

Nummer 19: Manchester United, med Rio Ferdinand i spissen, feirer sitt seriegull nummer 19 i 2011. Etter et bittert sølv sist sesong tror Dagbladet at Englands mestvinnende Premier League-lag slår tilbake. Foto: REUTERS/Nigel Roddis.
Nummer 19: Manchester United, med Rio Ferdinand i spissen, feirer sitt seriegull nummer 19 i 2011. Etter et bittert sølv sist sesong tror Dagbladet at Englands mestvinnende Premier League-lag slår tilbake. Foto: REUTERS/Nigel Roddis. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad tippet Manchester United som seriemestere sist sesong, og var noen små overtidsminutter unna å treffe. 

Her er årets tabelltips:

1. Manchester United Kjent for å slå hardt tilbake etter en sesong uten pokaler. Skal ha stor respekt for fjorårets sesong i ligaen, der et noe mangelfullt lag nesten holdt helt inn. Skuffet i Europa. En skadefri Vidic tilbake er som å gjøre et kjempekjøp, og med Robin Van Persie på plass synes det duket for et nytt seriegull.

Sist sesong: Nummer 2. Like mange poeng som vinneren, men dårligere målforskjell.

2. Manchester City Laget med det høyeste nivået sist sesong, høyere enn den jevne avslutningen tilsa. Må nå ta ett steg videre og forsvare tittelen mens man gjør en anstendig innsats i Champions League. Jager en sårt tiltrengt midtstopper, men er ellers godt utrustet til en tøff sesong tross få nye ansikter så langt.

Sist sesong: Nummer 1. Scoret flest mål (93). Slapp inn færrest (29).

3. Arsenal Arsenal fikk en tøff start sist etter salgene av Fabregas og Nasri. Klarte å reise seg raskt, ikke minst takket være PL-toppscorer Robin Van Persie. Han reiser til en av rivalene, men Arsene Wenger har herjet i transfermarkedet så langt. Ser langt sterkere ut offensivt enn defensivt. Ustabile igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer