Manchester United sløste med sjansene

Uavgjort mot West Ham.

SJANSESLØSING: Marouane Fellaini og Anthony Martial reagerer etter å ha bommet på en sjanse. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
SJANSESLØSING: Marouane Fellaini og Anthony Martial reagerer etter å ha bommet på en sjanse. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFFVis mer

• Manchester United - West Ham 0-0

(Dagbladet): Manchester United kontrollerte det meste mot West Ham på Old Trafford, men de fikk ikke scoret.

De våknet til liv etter rundt en times spill, men klarte ikke å sette de store sjansene de skapte. På den annen side fortsetter United å stenge igjen bakover på «Drømmenes Teater».

Stolpetreff Til tross for at Manchester United gjennom store deler av kampen hadde størst ballinnehav, var det West Ham som var flinkest til å gripe muligheten når de først hadde sjansen.

Først var det en mesterlig redning av David de Gea som hindret at West Ham tok ledelsen. Da Moses ble spilt gjennom, var spanjolen på pletten og fikk avverget.

Ved to andre anledninger var det stolpen som sto i veien for West Ham.

Første United-sjanse Ti minutter etter pause var de frampå igjen etter bra angrepsspill, men nå gikk avslutningen utenfor.

Uniteds første sjanse kom først etter en times spill på Old Trafford. Antony Martial dro seg inn i banen, og ble igjen spilt gjennom av Jesse Lingard. Men denne gangen var det West Ham-keeper Adrian som leverte en solid redning.

Det ble mer United. De noterte seg for sin andre sjanse kort tid etterpå da Juan Mata forsøkte seg med et skudd som gikk utenfor, og Martial var igjen involvert i flere store sjanser.