TIL NORGE: Wayne Rooney og de øvrige United-stjernene kommer til Norge i juli. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
TIL NORGE: Wayne Rooney og de øvrige United-stjernene kommer til Norge i juli. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB ScanpixVis mer

Manchester United til Norge i sommer

Møter Vålerenga i forbindelse med Norway Cup. 

(FourFourTwo): Den engelske storklubben Manchester United skal besøke Norge i forbindelse med oppkjøringen til neste sesong. Det melder klubben selv.

Det er i forbindelse med Norway Cup at Manchester United skal møte Vålerenga.

- Vi er stolte over å få en så stor klubb som Manchester United på besøk. Våre spillere får en gylden anledning til å vise seg frem for et stort publikum, og samtidig målt krefter mot noen av verdens beste spillere, sier VIF-trener Ronny Deila i en pressemelding ifølge TV 2.

Vålerenga informerer også om at United skal stille sitt sterkeste tilgjengelige mannskap i den aktuelle kampen.

Det betyr at du får muligheten til å se superstjernene på nært holdt i sommer. Sist laget var i Norge var i 2012 da de røde også møtte nettopp Vålerenga. Den gangen ble stillingen 0-0.

Oppgjøret spilles på Ullevaal 30. juli klokken 19.00. Billettsalget starter 10. mai.

Manchester United skal blant annet reise til USA på sommerturne. De møter LA Galaxy, Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona før de kommer til Norge.