Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bournemouth - Manchester United 0-2

Manchester United tok en viktig seier i sølvkampen: - Ikke fortjent

Jose Mourinhos menn tok en sterk borteseier, og har nå fire poeng ned til Liverpool på tredjeplass i Premier League.

SCORET IGJEN: Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix
SCORET IGJEN: Romelu Lukaku. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Bournemouth - Manchester United 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Til mange Fantasy-managerens skuffelse valgte Manchester United-manager José Mourinho å gjøre en rekke bytter til kveldens oppgjør mot Bournemouth.

Romelu Lukaku, Alexis Sánchez og Ashley Young var blant de tre som fikk beskjed om å spare krefter.

Men sinnet og frustrasjonen de fiktive managerne måtte gå gjennom gjenspeilte seg ikke for United-spillerne.

De tok en solid seier mot Eddie Howes mannskap.

Scoret igjen

Chris Smalling har vært i scoringshumør den siste tida. 28-åringen scoret borte mot Crystal Palace og Manchester City, og i kveld scoret han i sin tredje bortekamp på rad da halvtimen var spilt.

Midtforsvareren gikk på et løp inn i boksen og styrte et innlegg inn de tomme nettmaskene. Noen ropte på offside, men reprisen viste at Smalling holdt seg på riktig side av linja i det han skled framover og styrte ballen i mål med fotbladet.

Snytt for straffe

Romelu Lukaku var som nevnt benket fra start, men den høyreiste belgieren kom inn etter 63 minutter.

Uniteds toppscorer viste igjen hvorfor han er nettopp toppscoreren i klubben. Etter 70 minutter spilte Paul Pogba han fri i bakrom, og alene med keeper var Lukaku iskald.

Han vippet inn vinnermålet for de røde djevlene.

Alt i alt var United det beste laget, men det kunne sett veldig annerledes ut. Den andre omgangen var et kvarter gammel da Bournemouth ble snytt for et straffespark. Det skjedde da uke Shaw la ned Callum Wilson i egen boks. Straffen var soleklar, men det ble ikke dømt.

- Det var ikke fortjent. Du kan se på det på to måter. Enten at United gjorde sju bytter, tenkte på FA-cupen til helga, holdt nullen og gjorde jobben, eller du kan stille spørsmål med hvorfor dette United-laget er nummer to i ligaen og om dette er et bra lag. Hvis jeg hadde vært United-fan hadde jeg vært litt bekymret. Dette var ikke en god prestasjon, sier TV 2-ekspert Trevor Morley.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!