KEEPERTABBE: Robin van Persie utnyttet en feilvurdering og satte Manchester United første av totalt tre mål i seieren over Braga. Foto: NTB Scanpix
KEEPERTABBE: Robin van Persie utnyttet en feilvurdering og satte Manchester United første av totalt tre mål i seieren over Braga. Foto: NTB ScanpixVis mer

Manchester United videre fra gruppespillet etter drama i Braga

Snudde kampen etter en keepertabbe og straffespark.

(Dagbladet): Manchester United kan med to kamper igjen i gruppespillet allerede nå feire at de er gruppevinnere, etter 3-1 seieren over Braga.

- Vi har virkelig en god styrke i dybden i laget, og det viser vi da Chris Smalling spilte sin første kamp på lenge i kveld. Det er godt å ha denne styrken når du har to kamper på en uke, og det ser bra ut for oss, sier Ryan Giggs til BBC.

- Vi var alle skuffet da vi ikke gikk videre fra gruppespillet i fjor. Vi visste at det ikke var bra nok, og at vi måtte gjøre noe med det. Og det har vi gjort nå.

Strømbrudd Det var hjemmelaget som startet kampen best, og Braga presset gruppelederen, som var heller kjedelig uten så mye energi. Braga fikk ikke uttelling, og lagene gikk målløse til pause.

Andreomgang startet langt friskere. Hjemmelaget fikk straffespark allerede etter fire minutter, og Alan setter ballen sikkert i mål.

Braga fortsatte presset, men ble stanset av en noe uventet hindring, da halve stadion ble mørklagt.

Lagene ble sendt av banen, og måtte vente ti minutter før spillet kunne fortsette.

United brukte tydeligvis den ekstra pausen godt, for de kom tilbake fra den uventede pausen langt friskere.

Kom tilbake Utligningen kom likevel først etter 81 minutter da Bragas keeper gjør en fullstendig feil vurdering og løper altfor langt ut. Van Persie får ballen, og skyter den lett over keeper og i et tomt mål fra rundt 16 meter.

Tre minutter senere er det Manchester Uniteds tur til å få straffe, og Rooney sender bortelaget i ledelsen.

Javier Hernandez punkterer kampen og sender United videre i Champions League da han i det 90. minutt scorer kampens fjerde og siste mål.

MØRKT Halveis ut i andreomgang forsvant lyset fra halve stadion, og det ble en ti-minutters pause i kampen. Foto: NTB Scanpix
MØRKT Halveis ut i andreomgang forsvant lyset fra halve stadion, og det ble en ti-minutters pause i kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer