Manchester United vil se Gamst'n

Alex Ferguson til Alfheim neste torsdag.

 • Drømmer om England

  (Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen er Norges hotteste fotballspiller.

  Hvis du trengte enda et bevis, her kommer det:

  Manchester United-manager Alex Ferguson er meldt til Alfheim for å studere landslagsspilleren når Tromsø møter Molde Kristi Himmelfartsdag, neste torsdag.

  Det hever Bladet Tromsø, som mener prislappen på 20 millioner er lommerusk for Ole Gunnar Solskjærs klubb.

  - Om man heter Svein Mathisen eller Alex Ferguson er man velkommen på Alfheim, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo til avisa.

  Gamst Pedersen vil passe perfekt inn i Manchester Uniteds 4-2-3-1-system, som også praktiseres av Høgmo og landslagssjef Åge Hareide.

  Plassen på Uniteds venstresida tilhører for tida Ryan Giggs. Men han fyller 31 år i november.

  Gamst Pedersen har tidligere uttalt at det bare er TIL som gjelder for ham.

  Men i et nettmøte med Dagbladet.no etter Russland-kampen avslørte han at nettopp det ville blitt vanskelig å si nei til nettopp Manchester United.

  - Det er liksom England, Italia og Spania som er de store ligaene. Manchester United er favorittklubben min, men jeg kan ikke bare velge og vrake, sa Gamst'n.

  Lite tyder på at lysluggen forventet interesse fra sir Alex allerede nå.

  - Det kjenner jeg ikke til. Jeg blir helt stum av det du forteller, sier pappa og tidligere VIF-spiller Ernst Pedersen til avisa.

GAMST'N OG GUTTA?</B> Her viser sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Ruud van Nistelrooy og Gary Neville trofeet som skal deles ut på Old Trafford, etter en miniturnering i august.