Manchester Uniteds nye superduo

Ole Gunnar Solskjær og nederlandske Ruud van Nistelrooy kan bli en slager i Premier League-sesongen som starter nest siste helga i august. I går scoret Solskjær to mål og van Nistelrooy ett.

Selv om motstanden var så som så, viste duoen takter som lover godt for Uniteds kommende sesong. Solskjær scoret for første gang i går etter en snau halvtime. Han nikket en ball i nettet fra fem meters hold.

Heldig scoring

Singapores unge stjerne Indra Sahdan sjokkerte imidlertid Premier League-stjernene gjennom en utlikning åtte minutter seinere.

Så sa United takk og farvel til følget.

Phil Neville banket inn 2- 1 før Ole Gunnar Solskjær igjen viste seg fra sin beste side. På en volley fra sju- åtte meters hold smelte Solskjær til. Skuddet gikk via stolpen, i ryggen på Singapores keeper og trillet så vidt over streken.

Etter sidebytte ble Solskjær byttet ut med Dwight Yorke, som også scoret to ganger.

- To allrighte mål

I fjor tilbrakte Solskjær mye spilletid sammen med Teddy Sheringham. Solskjær skrøt mye av samarbeidet, men nå har Sheringham forlatt United til fordel for Tottenham. Det betyr at spisskonkurrentene er Andy Cole, Dwight Yorke og van Nistelrooy. Sistnevnte scoret to ganger i går.

Mot Malaysia Allstars søndag brukte Alex Ferguson van Nistelrooy og Yorke med suksess i første omgang. I andre omgang spilte Cole og Solskjær.

- Cole scoret to og jeg la opp til to, sa Solskjær etter den kampen.

Dermed er det duket for en spissduell i United. Her er Ronny Johnsens vurdering av lagets spisser:

- Det er vanskelig for meg å vurdere hvem som bør spille fra start. Ole Gunnar scoret to allrighte mål mot Singapore, men vi har mange gode spisser i klubben, sier Johnsen.

Cantona på drømmelaget

Samarbeidet mellom franske Eric Cantona og Solskjær er smått legendarisk. For ham var Cantona den perfekte tilrettelegger.

Da Solskjær plukket ut sitt drømmelag i mai, dannet han selv også spisspar med franskmannen.

- Jeg trenger Eric Cantona ved siden av meg, fordi han skaper så mange sjanser. Forhåpentligvis får jeg spille sammen med noen en annen gang som er like god som han, men jeg tviler, skrev Solskjær på sin internettside.

Kanskje kan samarbeidet med Ruud van Nistelrooy bli noe som likner?

SCORET ETT:</B> Ruud van Nistelrooy stiger til værs i duell med Singapores målvakt.
SCORET TO: Ole Gunnar Solskjær kjemper om ballen med Singapores forsvarsspiller Rudy Khairon.