Manchester Uniteds nye superduo

Ole Gunnar Solskjær og nederlandske Ruud van Nistelrooy kan bli en slager i Premier League-sesongen som starter nest siste helga i august. I går scoret Solskjær to mål og van Nistelrooy ett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv om motstanden var så som så, viste duoen takter som lover godt for Uniteds kommende sesong. Solskjær scoret for første gang i går etter en snau halvtime. Han nikket en ball i nettet fra fem meters hold.

Heldig scoring

Singapores unge stjerne Indra Sahdan sjokkerte imidlertid Premier League-stjernene gjennom en utlikning åtte minutter seinere.

Så sa United takk og farvel til følget.

Phil Neville banket inn 2- 1 før Ole Gunnar Solskjær igjen viste seg fra sin beste side. På en volley fra sju- åtte meters hold smelte Solskjær til. Skuddet gikk via stolpen, i ryggen på Singapores keeper og trillet så vidt over streken.

Etter sidebytte ble Solskjær byttet ut med Dwight Yorke, som også scoret to ganger.

- To allrighte mål

I fjor tilbrakte Solskjær mye spilletid sammen med Teddy Sheringham. Solskjær skrøt mye av samarbeidet, men nå har Sheringham forlatt United til fordel for Tottenham. Det betyr at spisskonkurrentene er Andy Cole, Dwight Yorke og van Nistelrooy. Sistnevnte scoret to ganger i går.

Mot Malaysia Allstars søndag brukte Alex Ferguson van Nistelrooy og Yorke med suksess i første omgang. I andre omgang spilte Cole og Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer