CITY-RETUR? Urokråka Carlos Tevez kan overraskende få sjansen til å spille for Manchester City igjen etter at overgangen til Milan torsdag gikk i vasken. Foto: EPA / Robin Parker / Scanpix
CITY-RETUR? Urokråka Carlos Tevez kan overraskende få sjansen til å spille for Manchester City igjen etter at overgangen til Milan torsdag gikk i vasken. Foto: EPA / Robin Parker / ScanpixVis mer

Mancini-assistent åpner for Tevez-retur

- Snodigere ting er skjedd tidligere.

Urokråka Carlos Tevez kan overraskende få sjansen til å spille for Manchester City igjen etter at overgangen til Milan torsdag gikk i vasken.

Den 27-årige argentineren har ikke spilt for City siden september i fjor. Da frosset manager Roberto Mancini ham ut av laget for å ha nektet å varme opp under bortekampen mot Bayern München i mesterligaen.

Siden den gang har City ønsket å selge Tevez. Lenge så han ut til å bli solgt til italienske Milan, men torsdag stoppet forhandlingene. Nå mener Citys assistentmanager David Platt at muligheten er der for at argentineren får spilletid i klubben.

- Snodigere ting er skjedd tidligere, sa Platt fredag.

Manchester City leder den engelske eliteserien med tre poeng på byrival Manchester United og Tottenham før helgens serierunde.

(NTB)