- Mancini beordret Balotelli til å trene alene

Krangel på treningsfeltet i går.

I KRANGEL: Engelske aviser skriver om en krangel mellom Manchester Citys italienske spiss Mario Balotelli og manager Roberto Mancini på treningsfeltet i går. Bilder viser at Balotelli blir sendt vekk for å trene på egen hånd. Foto: Paul Ellis, AFP/NTB Scanpix
I KRANGEL: Engelske aviser skriver om en krangel mellom Manchester Citys italienske spiss Mario Balotelli og manager Roberto Mancini på treningsfeltet i går. Bilder viser at Balotelli blir sendt vekk for å trene på egen hånd. Foto: Paul Ellis, AFP/NTB ScanpixVis mer


(Dagbladet): Det kan virke som det går en stund mellom de kjedelige og hendelsesfattige dagene i Mario Balotellis liv.

Tirsdag vakte Manchester City-spissen oppsikt da han brått og uanmeldt spaserte inn midt under Inters presentasjon av klubbens nye trener Andrea Stramaccioni. Balotelli hilste på samtlige klubbledere på podiet før han ruslet ut igjen.

I går var han tilbake på treningsfeltet i Carrington. Under økta havnet han i krangel med manager Roberto Mancini, som ifølge Daily Mirror skrek til Balotelli og henviste ham til å trene for seg selv.

Avisa har også bilder fra opptrinnet, som også viser at trener Attilio Lombardo tilsynelatende måtte gjenta Mancinis ordre for å få en motvillig Balotelli til å forlate treningsbanen.

Ett bilde viser også Balotelli som står for seg selv og støtter seg mot en figur av typen man bruker til å stille opp mur på frisparktrening.

Daily Telegraph skriver at Balotellis reise til Milano var godkjent av Mancini, og at ledere i Manchester City avviser episoden på treningsfeltet som et eksempel på managerens krav om høy kvalitet på treningsfeltet.