- Mancini beordret Balotelli til å trene alene

Krangel på treningsfeltet i går.

I KRANGEL: Engelske aviser skriver om en krangel mellom Manchester Citys italienske spiss Mario Balotelli og manager Roberto Mancini på treningsfeltet i går. Bilder viser at Balotelli blir sendt vekk for å trene på egen hånd. Foto: Paul Ellis, AFP/NTB Scanpix
I KRANGEL: Engelske aviser skriver om en krangel mellom Manchester Citys italienske spiss Mario Balotelli og manager Roberto Mancini på treningsfeltet i går. Bilder viser at Balotelli blir sendt vekk for å trene på egen hånd. Foto: Paul Ellis, AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det kan virke som det går en stund mellom de kjedelige og hendelsesfattige dagene i Mario Balotellis liv.

Tirsdag vakte Manchester City-spissen oppsikt da han brått og uanmeldt spaserte inn midt under Inters presentasjon av klubbens nye trener Andrea Stramaccioni. Balotelli hilste på samtlige klubbledere på podiet før han ruslet ut igjen.

I går var han tilbake på treningsfeltet i Carrington. Under økta havnet han i krangel med manager Roberto Mancini, som ifølge Daily Mirror skrek til Balotelli og henviste ham til å trene for seg selv.

Avisa har også bilder fra opptrinnet, som også viser at trener Attilio Lombardo tilsynelatende måtte gjenta Mancinis ordre for å få en motvillig Balotelli til å forlate treningsbanen.

Ett bilde viser også Balotelli som står for seg selv og støtter seg mot en figur av typen man bruker til å stille opp mur på frisparktrening.

Daily Telegraph skriver at Balotellis reise til Milano var godkjent av Mancini, og at ledere i Manchester City avviser episoden på treningsfeltet som et eksempel på managerens krav om høy kvalitet på treningsfeltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer