STØTTER TEVEZ: Diego Maradona mener Roberto Mancini ikke har vist takt i Tevez-saken. Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIX
STØTTER TEVEZ: Diego Maradona mener Roberto Mancini ikke har vist takt i Tevez-saken. Foto: Hassan Ammar/AP/SCANPIXVis mer

- Mancini er en bortskjemt drittunge

Diego Maradona snakker rett fra levra om Tevez-sagaen.

(Dagbladet): Det legendariske fotballikonet Diego Maradona langet ut mot Manchester City-manager Roberto Mancini i et radiointervju med La Red i hjemlandet Argentina. Maradona la ikke skjul på hvem han støtter i Tevez-sagaen som har pågått i lang tid.

- Jeg kjenner Mancini godt, for godt. Det er derfor jeg tror på «Carlitos» i denne saken. Roberto var en bortskjemt drittunge i Sampdoria og Inter, og han er fortsatt det i Manchester City. Hver person har sin metode som trener, men du må fortsatt ha litt takt, sa Maradona ifølge Goal.com

Maradona har tidligere uttalt at han ønsket å hente Tevez til klubben han nå trener, Al Wasl, men at spilleren krevde alt for mye lønn.

Føler seg frosset ut
Carlos Tevez har mistet sin plass på det argentinske landslaget, og er helt frosset ut av klubbledelsen i den blå delen av Manchester.

Diego Maradona fikk som kjent ikke fortsette i sjefstolen til Argentina etter to år som trener. Nå trener 51-åringen Al Wasl i Dubai, og sier at også han føler seg frosset ut, av sitt eget hjemland.

- Hver eneste dør har blitt slengt i trynet mitt i Argentina, det er ikke til å tro. Jeg er en eksil-argentiner, men jeg vil at alle skal vite at jeg er fortsatt Argentina hele veien ned til underbuksene mine, sier Maradona.

ISKALDT FORHOLD: Carlos Tevez er ikke ønsket på Etihad Stadium lenger. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
ISKALDT FORHOLD: Carlos Tevez er ikke ønsket på Etihad Stadium lenger. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer