VENNER IGJEN: Edin Dzeko sier han har bedt manager Roberto Mancini om unnskyldning, og at de to nå har skværet opp.Foto: SCANPIX/AP/Matthias Schrader
VENNER IGJEN: Edin Dzeko sier han har bedt manager Roberto Mancini om unnskyldning, og at de to nå har skværet opp.Foto: SCANPIX/AP/Matthias SchraderVis mer

Mancini fikk unnskyldning - fra Dzeko

- Jeg vet at reaksjonen min var dårlig.

Manchester City-spiss Edin Dzeko har beklaget sin reaksjon på å ha blitt byttet ut i 0-2-tapet for Bayern München i mesterligaen tirsdag.

Bosnieren ble rasende da manager Roberto Mancini erstattet ham med Nigel de Jong etter 56 minutter. Avgjørelsen tente også urokråka Carlos Tévez, som nektet å bli byttet inn senere i kampen fordi han mente han burde kommet innpå for Dzeko.

- Jeg vet at reaksjonen min var dårlig, og jeg har snakket med manageren. Jeg har beklaget, og Roberto godtok det og sa vi måtte se positivt fram mot neste kamp, forteller Dzeko.

Men en unnskyldning fra Tévez må Mancini trolig vente lenge på. Argentineren ble suspendert i to uker etter kampen og har trolig spilt sin siste kamp i City-trøya.

(NTB)