VIL HENTE TOURE: Roberto Mancini gjorde et av sine beste kjøp som Manchester City-manager da Yaya Touré ble hentet til klubben i 2010. Italieneren vil forsøke å gjenta suksessen i sommer. Foto: REUTERS/Phil Noble
VIL HENTE TOURE: Roberto Mancini gjorde et av sine beste kjøp som Manchester City-manager da Yaya Touré ble hentet til klubben i 2010. Italieneren vil forsøke å gjenta suksessen i sommer. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Mancini hentet Toure til City i 2010. Nå vil han ha ham til Inter

- Vi vil prøve, selv om det ikke blir lett.

Roberto Mancini gjorde et av sine beste kjøp som Manchester City-manager da Yaya Touré ble hentet til klubben i 2010. Italieneren vil forsøke å gjenta suksessen i sommer.

Det melder BBC.

Mancini vendte tilbake til Inter i november, og til sommeren starter jobben med å gjenoppbygge den falmende storheten. Da vil Mancini mer enn gjerne ha med seg Touré.

- Han har spilt i nesten alle ligaer, utenom i Tyskland og Italia. Det virker som om han ønsker å prøve seg i Serie A, og da vil vi prøve å hente ham selv om det ikke blir lett, sier Mancini.

Mancini var City-sjef fra 2009 til 2013, og han kjøpte Touré fra Barcelona i 2010. Det viste seg å være en genistrek, for i England blomstret ivorianeren til å bli en av verdens beste spillere.

Han var tidligere i karrieren kjent som en defensiv midtbanespiller som sjelden scoret, men han er blitt langt mer offensiv i City. I gullsesongen i fjor scoret han 24 ganger. Han ble også seriemester under Mancini i 2012.

Touré har spilte i Beveren, Metallurg Donetsk, Olympiakos, Monaco og Barcelona før han gikk til Manchester City.

(NTB)