SINT: Roberto Mancini var sint etter tapet mot Chelsea i går. Foto: Reuters / Dylan Martinez / Scanpix
SINT: Roberto Mancini var sint etter tapet mot Chelsea i går. Foto: Reuters / Dylan Martinez / ScanpixVis mer

Mancini hevder Cole startet krangel i spillertunnelen

- Det gikk litt hett for seg, sier Lampard.

Chelsea - Manchester City 2-1

(Dagbladet): Roberto Mancini hevdet etter gårsdagens tap mot Chelsea at Ashley Cole startet en krangel i spillertunnelen da kampen var ferdig.

Cole skal angivelig ha kommet med en «Ta den!»-aktig kommentar til City-spillerne, og det ble forståelig nok ikke tatt vel imot, ifølge Daily Mail.

- Jeg vet ikke hva han sa, jeg kunne ikke forstå det. De var veldig livlige etter kampen fordi de slo et topplag, sa Mancini ifølge The Guardian.

Chelsea-manager Andre Villas-Boas ville ikke snakke om den angivelige krangelen i spillertunnelen, men beskrev Mancinis påstander som «urettferdige og usanne». Frank Lampard bekrefter imidlertid at det gikk litt hett for seg etter kampen.

- Det er en stor kamp med store spillere som alle vil vinne, og noen var litt frustrerte etter kampen. Jeg har vært involvert i det før, men lagene respekterer hverandre, sa Lampard ifølge Daily Mail.

Snytt for straffe Roberto Mancini var også rasende på dommer Mark Clattenburg som ikke ga bortelaget straffe da David Silva ble klippet ned av Jose Bosingwa et par minutter etter at Mario Balotelli hadde sendt gjestene i en tidlig ledelse.

- Det var venner av meg utenfor stadion som så at det var straffe, men dommeren så det ikke. Hvordan kunne han ikke se det? Kanskje fordi det regner så mye, jeg vet ikke, sa italieneren.

UTVIST: Gael Clichy ble utvist av dommer Mark Clattenburg. Det forandret kampen fullstendig, mener Roberto Mancini. Foto: AFP Photo / Glyn Kirk / Scanpix
UTVIST: Gael Clichy ble utvist av dommer Mark Clattenburg. Det forandret kampen fullstendig, mener Roberto Mancini. Foto: AFP Photo / Glyn Kirk / Scanpix Vis mer

Han mener gjestene hadde full kontroll helt til Gael Clichy fikk sitt andre gule for kvelden, omtrent 60 minutter ut i oppgjøret.

- Vi dominerte, men etter utvisningen forandret kampen seg fullstendig. Tapet forandrer ingenting for oss. Vi har tapt en kamp, men det er fremdeles lenge igjen av sesongen. Vi fortjente ikke å tape, men det gjorde vi, sa han.

Chelsea burde også hatt en mann utvist. Raul Meireles hadde to stemplinger på henholdsvis David Silva og Pablo Zabaleta.

- Han var heldig som fikk være på banen, skriver Graham Poll i sin spalte i Daily Mail.

Tilbake i tittelkampen Etter tre viktige poeng mot Premier Leagues beste lag til nå, har Chelsea og Andre Villas-Boas nå fått tilbake trua på ligagull.

- Syv poeng i Premier League er ingenting. Det er mange kamper igjen, og vi tror vi har mulighet til å vinne. Vi må fortsette å vinne, det er ingen tvil om at vi er gode nok til å gå hele veien, sa portugiseren.

MATCHVINNER: Frank Lampard feirer med lagkameratene etter å ha senket City. Foto: AP Photo / Sang Tan / Scanpix
MATCHVINNER: Frank Lampard feirer med lagkameratene etter å ha senket City. Foto: AP Photo / Sang Tan / Scanpix Vis mer