Mancini hyllet fans og spillere etter drømmestart

Karate-Tevez sikret seieren for Manchester City.

KARATE KID: Carlos Tevez er en av formspillerne i Premier League. Mot Stoke ble det en ny nettkjenning på den energiske argentineren da han karatesparket inn 2-0 forbi Thomas Sørensen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
KARATE KID: Carlos Tevez er en av formspillerne i Premier League. Mot Stoke ble det en ny nettkjenning på den energiske argentineren da han karatesparket inn 2-0 forbi Thomas Sørensen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Manchester City - Stoke 2-0.

I og med at Manchester City vant i Mark Hughes' avskjed og var på stø kurs til å klare å innfri forventningene om en sjetteplass i ligaen, kan man vanskelig snakke om noen umiddelbar effekt ved å bytte manager.

Uansett ble Roberto Mancinis debut som manager i Premier League en suksess. Mot bortesvake Stoke endte det nemlig med en komfortabel hjemmeseier, og jobben var gjort allerede før lagene gikk i garderoben ved halv tid.- Jeg er veldig glad fordi vi vant en vanskelig kamp, og det må jeg takke spillerne for. De er fantastiske, sa Mancini ifølge NTB.Italieneren tok seg tid til å fri til fansen i sin nye klubb.

- Fansen var fantastisk. I en time var fansen vår tolvte mann på banen, sa Mancini.Karate-TevezGodt inn i overtiden viste Carlos Tevez nok et eksempel på sin krigereske tilnærming til spissrollen da han kastet seg opp of fram på reneste karatevis og styrte Gareth Barrys stuss i mål via fingertuppene til Thomas Sørensen.

Da hadde Martin Petrov allerede gitt vertene ledelsen med Tevez i hovmesterrollen. Argentineren mottok ballen i mellomrommet og satte fart framover med ballen i beina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer