BLÅMANN: Sergio Aguero ble akutt yndling med to mål i hjemmedebuten for Manchester City, men manager Roberto Mancini vil gjerne matche sin nye spissjuvel forsiktig.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
BLÅMANN: Sergio Aguero ble akutt yndling med to mål i hjemmedebuten for Manchester City, men manager Roberto Mancini vil gjerne matche sin nye spissjuvel forsiktig.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKERVis mer

Mancini kan vrake den nye City-helten

Vurderer å benke Sergio Aguero mot Bolton.

I fotballstudio kl. 17: Bolton - Manchester City

(Dagbladet): Sergio Aguero brukte ikke lang tid på å presentere seg i Premier League, og stjal alle overskriftene da han scoret to mål og la opp til ett i Manchester Citys hjemmedebut for en uke siden.

At Aguero kan levere fotball fra øverste hylle visste de fleste, men at han skulle levere det så raskt, og til de grader som han gjorde det på Etihad i sin første halvtime, fikk mange til å gape.

En som imidlertid ikke tar av er City-manager Roberto Mancini.

Italieneren vurderer til og med å benke Aguero når Manchester-laget møter Bolton borte i ettermiddag.

- Aguero må forbedre seg. Han var ferdig med Copa America for fem uker siden og er ikke 100 prosent i form akkurat nå, sier Mancini, ifølge NTB.

- Han scoret to fantastiske mål, og han vet hva som er jobben hans, men han må bli kjent med lagkameratene sine også. Han har en sterk personlighet og er en bra mann. Jeg håper han kan score 20 mål denne sesongen, mener italieneren.

Vil trives i Manchester
Pablo Zabaleta er Sergio Agueros lagkamerat både i City og på Argentinas landslag. Han er forberedt på å ta seg av den nye gullgutten.

- Vi har alltid visst hvor god han er, men vi må ta vare på ham og huske at det er vanskelig å komme hit fra et annet land. Før han kom hit snakket vi mye om klubben og byen. Jeg sa til Sergio at han kom til å bli lykkelig her, for det er en by som har stor respekt for fotballspillere, forteller Zabaleta Independent.

- Manchester City strakk seg langt for å få ham hit, så det er naturlig at det er mye press på ham. Men Sergio er en smart fyr, han vet hva som ventes, sier argentineren.

Usikkerhet rundt Tevez
En argentiner som ikke har funnet så godt til rette i fotballbyen Manchester, er Carlos Tevez.

Spissen har scoret henholdsvis 23 og 21 mål på sine to sesonger i lyseblått, men har ikke lagt skjul på at han ønsker seg vekk fra byen.

Også han har fortsatt litt igjen til toppformen, men skal ifølge Roberto Mancini være aktuell for spill mot Bolton.

Den italienske manageren avviser også at de siste sesongenes toppscorer skaper uro i klubben, selv om han stadig ytrer ønsker om å komme seg vekk.

- Han er profesjonell og kjenner reglene. Han vet at hvis han skal bort fra klubben må noen betale prisen for ham. Det er det ingen som kan for tiden, sier Mancini, og får støtte av Pablo Zabaleta:

- På trening er han som han alltid har vært. Han smiler som vanlig, men hvor han er når overgangsvinduet stenger er en annen ting, sier Zabaleta.