NEDTUR: Manchester City og manager Roberto Mancini er avhengige av hjelp for å kunne ta seg videre i Champions League.Foto: SCANPIX/AP/Franco Castano
NEDTUR: Manchester City og manager Roberto Mancini er avhengige av hjelp for å kunne ta seg videre i Champions League.Foto: SCANPIX/AP/Franco CastanoVis mer

Mancini mener City har 30 prosents sjanse til å gå videre

Etter tapet for Napoli.

Roberto Mancini innrømmer at det blir vanskelig for Manchester City å gå videre i mesterligaen etter tirsdagens tap for Napoli.

Citys stjernemannskap tapte 1-2 i Italia tirsdag. Bayern München er allerede gruppevinner og klar for cupspillet, mens Napoli ligger ett poeng foran City i kampen om annenplassen.

Manchester City må slå Bayern i den siste kampen for å ha håp om å gå videre, men hvis Napoli vinner mot Villarreal, får italienerne plass i åttedelsfinalen.

- Jeg vil si at Napoli har 70 prosents sjanse til å gå videre, mens for oss er den på 30 prosent. Det er ikke bare opp til oss, og det er problemet. Men hvis Villarreal spiller en normal kamp, kan de klare et bra resultat. Da er det ikke over, sa Mancini.

- Målet vårt i mesterligaen var å gå videre til cupspillet, men nå er vi avhengig av hjelp fra et annet lag, mente City-manageren.

Edinson Cavani scoret begge målene for Napoli tirsdag, mens Mario Balotelli kom på scoringslisten for City.

(NTB)