GRATULERER FERGUSON: Manchester City-manager Roberto Mancini mener byrival United fortjener seriemsterskapet i år.Foto: AP /Clint Hughes
GRATULERER FERGUSON: Manchester City-manager Roberto Mancini mener byrival United fortjener seriemsterskapet i år.Foto: AP /Clint HughesVis mer

Mancini mener United fortjener gullet

Men syns ikke de røde er et bedre lag enn City.

Manchester United styrer mot seriegull i Premier League. Vel fortjent, mener manager Roberto Mancini hos byrivalen City.

United kan sikre seg seriegullet med tre poeng mot Aston Villa mandag etter at City tapte mot Tottenham i helgen.

- United er ikke et bedre lag, men de fortjener å vinne denne tittelen fordi vi tapte mange poeng i kamper vi sannsynligvis ikke fortjente å tape. United vant mange kamper på rad og fortjener å vinne tittelen. Jeg synes ikke avstanden på 13 eller 15 poeng er beskrivende for dette seriemesterskapet, sier Mancini.

Manchester City er tittelforsvarer i den engelske toppdivisjonen. Laget sikret seriegullet i siste serierunde i fjor. Mancini mener United har vært drevet av revansjlyst denne sesongen.

- De har hatt en bedre holdning siden de tapte i fjor. De hentet noen nye spillere i sommer, og de scoret mange mål.

- Jeg er ikke fornøyd siden jeg gjerne vil vinne serien. Det var målet vårt da vi startet sesongen. Jeg er ikke fornøyd med sesongen fordi jeg alltid ønsker det beste. Men vi har en mulighet til å vinne FA-cupen, og jeg synes den turneringen er viktig. Og vi kan ta annenplassen (i serien), sier Mancini.

City skal møte Wigan i FA-cupfinalen på Wembley 11. mai.

(NTB)