Mancini nekter å fortelle hvordan Agüero ble skadd

- Det er en tåpelig skade.


(Dagbladet): Sergio Agüero gikk glipp av Manchester Citys 1-1-kamp mot Stoke sist helg på grunn av en skade i foten.

Manager Roberto Mancini bekreftet på dagens pressekonferanse at argentineren heller ikke vil kunne spille helgas kamp mot Sunderland, men nekter å fortelle hva som har skjedd.

- Det er en tåpelig skade, var alt italieneren ville si under dagens pressekonferanse (se video).

Han forteller også at Maradonas svigersønn ikke har skylda for skaden selv.

- Det var ikke hans feil, men han kan ikke spille med denne skaden. Han er ute i én uke, ti dager eller to uker - jeg vet ikke hvor lenge.

Gjentatte spørsmål til tross - Mancini ville ikke utdype bakgrunnen for skaden.

- Jeg fortetrekker å ikke si det. Men han kunne ikke spille mot Stoke, og han kan ikke spille i morgen. Jeg håper han blir klar til kampen mot Arsenal neste helg.

Så spørs det om hemmeligholdet fungerer etter hensikten. Spekulasjonene går selvsagt meget luftig på Twitter om hva som kan ha hendt Agüero. Sjekk for eksempel svarene The Guardians Spania-baserte spaltist Sid Lowe har fått fra sine lesere - og videreformidlet på sin profil - på spørsmål om hva de tror har skjedd.

- TÅPELIG SKADE: Sergio Agüero (t.v.) kunne ikke spille sist helg og kan ikke spille denne helga. Foto: Glyn Kirk, AFP / NTB Scanpix
- TÅPELIG SKADE: Sergio Agüero (t.v.) kunne ikke spille sist helg og kan ikke spille denne helga. Foto: Glyn Kirk, AFP / NTB Scanpix Vis mer