- Mancini rasende på City-ledelsen

Frykter nederlag i van Persie-jakten i dagens ryktebørs.

ETTERTRAKTET: Robin van Persie er sterkt ønsket flere steder, deriblant Manchester City. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Robin van Persie er sterkt ønsket flere steder, deriblant Manchester City. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mye vil ha mer, men en ny økonomisk virkelighet med økonomisk fair play - iallfall på papiret - innskrenker Manchester Citys handlefrihet denne sommeren.

De regjerende seriemesternes manager Roberto Mancini har fått de nødvendige midlene til stort sett alt han har pekt på siden han overtok stafettpinnen fra Mark Hughes rundt juletider i 2009, men nå frykter italieneren at han går glipp av muligheten til å hente fjorårets Premier League-toppscorer, Robin van Persie, til Eastlands, skriver Daily Mail.

Klubben sørger fortsatt for salt til maten, og vel så det, til høyt gasjerte, men ikke nødvendigvis ønskede spisser som Roque Santa Cruz, Edin Dzeko, Carlos Tevez og Emmanuel Adebayor, som ikke ser ut til å bli enige med Tottenham om sine personlige betingelser. Dessuten er det svenske stortalentet John Guidetti tilbake etter et vellykket låneopphold i van Persies gamle klubb, Feyenoord.

Citys sportsdirektør Brian Marwood står, ifølge The Mirror, steilt på at lønnskostnadene må ned før man kan påta seg de økonomiske forpliktelsene det medfører å hente en spiller av van Persies kaliber. Mancini mener imidlertid at staheten det har gitt Juventus, og enda verre; byrival Manchester United et forsprang i racet for å sikre seg nederlenderens underskrift, og appellerer til pengefolket i Abu Dhabi for å ta parti med ham, og ikke med Marwood, noe som ifølge avisa har ført til en særs anstrengt tone mellom de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer