NEKTET: Lagkameratene og støtteapparatet snakker til Carlos Tevez etter at han nektet å bli byttet inn på Allianz Arena. Foto: Mike Egerton, PA/Scanpix
NEKTET: Lagkameratene og støtteapparatet snakker til Carlos Tevez etter at han nektet å bli byttet inn på Allianz Arena. Foto: Mike Egerton, PA/ScanpixVis mer

Mancini sier Tevez aldri spiller for City igjen

Nektet å bli byttet inn.

(Dagbladet): Bayern München - Manchester City 2-0.

Manchester City-manager Roberto Mancini sier på pressekonferansen etter tapet mot Bayern München at dersom han får bestemme, er Carlos Tevez ferdig i Manchester City.

- Hvis en spiller tjener masse penger, spiller for Manchester City i Champions League og oppfører seg som dette, kan han ikke spille igjen. Aldri, sa Mancini under pressekonferansen som er publisert på BBCs nettside.

Mancini erstattet først Dzeko med De Jong, men da han like etterpå ba Tevez om å gjøre seg klar, nektet argentineren.

- Jeg tror kanskje han var skuffet over at han ikke ble byttet inn først. Da jeg ba ham gjøre seg klar, var det 35 minutter igjen. Jeg tror at på 35 minutter kan vi endre resultatet, sier Manchini.

Manchini sier at dersom det er opp til ham, er Tevez ferdig i klubben.

- Hvis vi ønsker å forbedre oss som et lag, kan ikke Carlos spille med oss. For meg er han ferdig, sier italieneren.

Vil snakke med formannen Han sier han regner med å diskutere situasjonen med styreformann Khaldoon al-Mubarak i nær framtid.

- Jeg vil snakke med Khaldoon. Det er normalt. Han er styreformannen, han bestemmer alt.

Deretter avbrøt Mancini det neste spørsmålet fra salen for selv å stille journalistene et spørsmål som han straks besvarte selv - enda så retorisk det lød:

- Jeg vil stille et spørsmål: Tror dere at en spiller kan oppføre seg sånn i Bayern München? I Milan? I Manchester United? Nei, dette er svaret, sa Mancini.

- Gjør mitt beste Carlos Tevez har følgende kommentar til det som skjedde, ifølge Sky Sports-journalist Bryan Swansons twitterkonto:

- Jeg har vært profesjonell gjennom tida mi her. Jeg ønsker å dra av familiære årsaker, men kommer til å fortsette å gjøre mitt beste.

Mancini kommer neppe til å tviholde på Tevez framover. Han sier oppførselen er uakseptabel.

- Han nektet å la seg bytte inn. Én spiller nektet å spille. Det kan jeg ikke akseptere, sier Mancini til Sky Sports 2 ifølge Sporting Life.

- Kanskje han var skuffet Mancini fikk spørsmål om han hadde noen forklaring på Tevez' oppførsel:
- Det er umulig. Jeg ba ham gjøre seg klar for å komme innpå å hjelpe laget. Vi har 11 spillere. Kanskje var han skuffet over at han ikke spilte fra start.
På spørsmål om han ønsket å se Tevez i morgen:
- Vi har fri i morgen.

Også City-spissen Edin Dzeko skal ha opptrådt demonstrativt etter å ha blitt byttet ut og erstattet av Nigel De Jong.

- Han er skuffet. Men manageren kan gjøre det han synes. Jeg synes det var bedre slik. Jeg er nødt til å snakke med ham, sier Mancini.

Mancini ble igjen ble spurt om hva som var problemet med Dzeko, som virket veldig misfornøyd.

- Det er jeg som bør være misfornøyd med det han presterte, ikke Edin, sier Mancini.

PÅ VEI UT: Carlos Tevez forlater Allianz Arena etter kampen mellom Bayern og City i kveld. Foto: Kerstin Jönsson, AP/Scanpix
PÅ VEI UT: Carlos Tevez forlater Allianz Arena etter kampen mellom Bayern og City i kveld. Foto: Kerstin Jönsson, AP/Scanpix Vis mer