VANT LIGAGULLET: Roberto Mancini førte denne sesongen Manchester City til klubbens første seriegull siden 1968. I dag forlenget han kontrakten med de regjerende mesterne. Foto: REUTERS/Phil Noble
VANT LIGAGULLET: Roberto Mancini førte denne sesongen Manchester City til klubbens første seriegull siden 1968. I dag forlenget han kontrakten med de regjerende mesterne. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Mancini signerte for fem nye år med City

Satte en stopper for spekulasjonene.

Manchester City-manager Roberto Mancini endte de siste dagers spekulasjoner rundt hans framtid ved å skrive under for fem nye år med storklubben mandag.

- Jeg er henrykt over å kunne gi alt for Manchester City i fem nye år. Det er en fantastisk fotballklubb tvers igjennom. Jeg ser fram til utfordringene og gledene som venter, sa Mancini i en pressemelding på Citys nettsted.

Italieneren ledet de lyseblå til ligagull sist sesong. Han har vært i Manchester siden han tok over for Mark Hughes i desember 2009.

De siste dagene har Mancini vært koblet til jobben som russisk landslagssjef, men mandag fikk rykteflommen en brå stans.

(NTB)