Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mancini signerte for fem nye år med City

Satte en stopper for spekulasjonene.

VANT LIGAGULLET: Roberto Mancini førte denne sesongen Manchester City til klubbens første seriegull siden 1968. I dag forlenget han kontrakten med de regjerende mesterne. Foto: REUTERS/Phil Noble
VANT LIGAGULLET: Roberto Mancini førte denne sesongen Manchester City til klubbens første seriegull siden 1968. I dag forlenget han kontrakten med de regjerende mesterne. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Manchester City-manager Roberto Mancini endte de siste dagers spekulasjoner rundt hans framtid ved å skrive under for fem nye år med storklubben mandag.

- Jeg er henrykt over å kunne gi alt for Manchester City i fem nye år. Det er en fantastisk fotballklubb tvers igjennom. Jeg ser fram til utfordringene og gledene som venter, sa Mancini i en pressemelding på Citys nettsted.

Italieneren ledet de lyseblå til ligagull sist sesong. Han har vært i Manchester siden han tok over for Mark Hughes i desember 2009.

De siste dagene har Mancini vært koblet til jobben som russisk landslagssjef, men mandag fikk rykteflommen en brå stans.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media