REFSER KAMPPROGRAMMET: Manchester City-sjef Roberto Mancini er ikke fornøyd med at laget skal spille i ligacupen to døgn etter kamp mot Liverpool søndag. Foto:  EPA/LINDSEY PARNABY
REFSER KAMPPROGRAMMET: Manchester City-sjef Roberto Mancini er ikke fornøyd med at laget skal spille i ligacupen to døgn etter kamp mot Liverpool søndag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

Mancini truer med å spille med 14-åringer

Slakter tett kampprogram før ligacup-kamp mot Arsenal.

• Følg ligacup i fotballstudio fra klokka 20.40.

(Dagbladet): I kveld er det duket for to storoppgjør i engelsk fotball. Chelsea møter Liverpool, og Arsenal møter Manchester City i ligacupen.

Roberto Mancinis City spilte 1-1 mot Liverpool i Premier League-kamp søndag ettermiddag. Nå raser han mot det tette kampprogrammet i England og varsler at han vil bytte ut alle elleve som startet søndagens kamp.

- Arsenal spilte lørdag. Vi spilte søndag. Mandag benyttet vi til å reise til London, og så skal vi spille kamp tirsdag. Det er helt utrolig, sier Mancini ifølge Daily Mirror.

- Jeg vet ikke hvem jeg skal skylde på. Men Premier League burde sagt noe, fortsetter han.

Liverpool er i samme situasjon som City - og møter Chelsea i kveld.

- Jeg vet at Kenny (Dalglish, Liverpool-trener) er opprørt. Det er tross alt en kvartfinale, og vi må kanskje spille med elleve unggutter. De er kanskje bare 14-15 år gamle, sier Mancini.

- Jeg bør kanskje gjøre det for å sette et eksempel. Det er ikke slik det skal være, fortsetter den italienske treneren.

I samarbeid med Canal+ presenterer Dagbladet.no både Chelsea - Liverpool og Arsenal - Manchester City direkte via vårt fotballstudio fra klokka 20.40.

Her kan du se kampene.