Mancini varsler oppvaskmøte med Tevez

- Alle kan ombestemme seg, sier City-sjefen.

VIL OVERBEVISE TEVEZ: Manchester City-manager Roberto Mancini varsler at han skal ta en prat med klubbens misfornøyde stjernespiss Carlos Tevez når han returnerer fra morgendagens bortekamp mot Juventus i Europa League.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
VIL OVERBEVISE TEVEZ: Manchester City-manager Roberto Mancini varsler at han skal ta en prat med klubbens misfornøyde stjernespiss Carlos Tevez når han returnerer fra morgendagens bortekamp mot Juventus i Europa League.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roberto Mancini har havnet mellom barken og veden i den bitre og godt dokumenterte konflikten mellom Carlos Tevez, og hans representanter på den ene siden, og klubbledelsen i Manchester City på den andre.

På tross av at forholdet mellom manager og stjernespiss har virket alt annet enn hjertelig på overflaten, er det liten tvil om at Mancini beklager at Tevez skriftlig har framsatt ønske om å forlate klubben - et ønske som ble kontant avvist.

Han har et håp om at Tevez vil innfinne seg med seg med salgsnekten og ombestemme seg.

- Ønsker jeg at han skal bli? Absolutt. Han er under kontrakt, og han er vår spiller. Min overbevisning er at Carlos kommer til å bli hos oss, og jeg tror han vil fortsette å spille for oss, sa Mancini på pressekonferansen i forkant av morgendagens Europa League-oppgjør mot Juventus.

Vil skrive historie sammen City er allerede videre, og Juventus er allerede utslått. Derfor benytter Mancini anledningen til å hvile flere nøkkelspillere, som ble værende hjemme i Manchester, deriblant Tevez.

Når Citys reisefølge returnerer til treningsanlegget i Carrington fredag morgen, vil Mancini ta en alvorsprat med den misfornøyde argentineren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer