Mancini vraker Balotelli etter «dumskapen»

Får ikke møte Chelsea etter utvisningen.

OPPGITT: City-manager Roberto Mancini diskuterer med linjemannen mens Goran Popov får behandling ved sidelinja. Mest oppgitt er nok Mancini likevel over sin egen Mario Balotelli, som sørget for hele episoden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
OPPGITT: City-manager Roberto Mancini diskuterer med linjemannen mens Goran Popov får behandling ved sidelinja. Mest oppgitt er nok Mancini likevel over sin egen Mario Balotelli, som sørget for hele episoden.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren StaplesVis mer

(Dagbladet): - Han må gjøre noe, gå til en psykolog eller noe, sa Stabæks Daniel Nannskog i TV2-studio etter å ha sett Mario Balotelli pådra seg en fullstendig meningsløs utvisning mot Dynamo Kiev i går kveld.

Balotelli lot beinet henge høyt i lufta i en duell med Goran Popov, og satte knottene i både brystet og låret til makedoneren før han fikk se det røde kortet.

Halvveis ut i første omgang, på stillingen 0-0.

City-manager Roberto Mancini nevner ikke psykolog som et alternativ for det ustabile stortalentet, men slår fast at spissen i hvert fall kan finne på noe annet når laget møter Chelsea til viktig kamp i helga.

- Jeg tror ikke han kommer til å være i troppen, sier Mancini, ifølge BBC.

- Du må følge med i kamper som dette. Jeg så ikke forseelsen ordentlig, men jeg er veldig skuffet. I en kamp som dette blir det veldig vanskelig om du pådrar deg et rødt kort, og du kan pådra deg røde kort ved å gjøre noe dumt. Mario tror han kan bli en fantastisk spiller, men han gjør det vanskelig for meg, for seg selv, og for laget, når han gjør dumme ting som det der, sier manageren.

Filming
City scoret riktignok etter utvisningen, men med ti mann og 0-2 i sekken fra møtet i Kiev klarte de aldri å gjøre nok til å ta seg videre i Europa League.

- Hadde vi fortsatt med elleve mot elleve, kunne vi trolig scoret to-tre mål. Vi fortjente et mål til, for vi spilte en fantastisk kamp med ti spillere, sier Roberto Mancini, som også er oppgitt over det han mener var Dynamo Kievs uthaling av tid.

- Det skjedde hver gang de filmet, og dommeren så det hver gang, sier han.

Mer bråk?
Daily Mail skriver at Mario Balotelli fortsatte å være bajas også etter kampslutt i går kveld, og har trykket et bilde som tilsynelatende skal vise spissen i konfrontasjon med Dynamo Kiev-fans utenfor stadion, etter kampen.

UVØREN: Mario Balotelli på vei i garderoben.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
UVØREN: Mario Balotelli på vei i garderoben.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

På bildet ser man bare Balotelli utenfor sportsbilen på en vei utenfor Eastlands, man Daily Mail skriver at bildet ble tatt idet spissen stoppet og gikk ut for å ta til motmæle mot bortesupportere.

Flere engelske medier setter nå spørsmålstegn ved om det er noen framtid for Balotelli i Manchester City.

Midtstopper Vincent Kompany ville ikke kritisere lagkameraten etter kampslutt i går.

- Vi er skuffet. Fra første minutt følte vi at vi kunne klare dette, men straks vi ble redusert til ti mann, ble det en veldig, veldig vanskelig kamp, sier belgieren.

- Det er vanskelig for meg å kommentere det røde kortet, for jeg har ikke sett situasjonen. Men uansett hvem som var involvert, ble vi redusert til ti mann og det gjorde det vanskelig, sier Kompany.