Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mandzukic-dobbel da Juventus vant igjen

Sjuende seier på rad.

SCORET TO: Juventus fortsatte søndag oppturen i Serie A da Carpi ble slått 3-2 på bortebane. Det var Torino-lagets sjuende seier på rad. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
SCORET TO: Juventus fortsatte søndag oppturen i Serie A da Carpi ble slått 3-2 på bortebane. Det var Torino-lagets sjuende seier på rad. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer

Juventus fortsatte søndag oppturen i Serie A da Carpi ble slått 3-2 på bortebane. Det var Torino-lagets sjuende seier på rad.

Etter en ujevn start på sesongen har regjerende seriemester Juventus sakte, men sikkert klatret oppover tabellen i Serie A de siste rundene. Søndag kunne Massimiliano Allegris lag juble for tre nye poeng.

Likevel var det hjemmelaget som startet best da tidligere Juventus-spiller Marco Borriello satte ballen i mål bak Gianluigi Buffon et kvarter inn i oppgjøret.

Ledelsen var kortvarig for nedrykkstruede Carpi, som før søndagens kamp sto med ti poeng på 17 kamper. Tre minutter etter Borriellos scoring utlignet Mario Mandzukic på volley.

Fire minutter før pause sørget Mandzukic for at gjestene fra Torino gikk til pause med 2-1-ledelse. Det var første gang kroaten har scoret to mål i en og samme kamp siden overgangen til Juventus i juni.

Paul Pogba la på til 3-1 fem minutter inn i annen omgang, før et selvmål av Leonardo Bonucci reduserte til 3-2 i siste spilleminutt.

Juventus tok dermed sin sjuende seier på rad i Serie A, og står med 33 poeng etter 17 runder.

Serieleder Inter spiller hjemme mot Lazio søndag kveld.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media