Mange baller i lufta

MOLDE (Dagbladet): Sten Robert Tennfjord sto for tidenes nakenshow på Molde stadion i går. - Jeg gjorde det til ære for Anna Kournikova, ler Tennfjord.

I dag ble Tennfjord ilagt en bot på 5.000 kroner. Det blir likevel bare småpenger mot pengene han antagelig får fra kamerater som i fjor veddet på at han ikke turte å løpe naken ut på stadion. Dersom alle ti betaler, ender Tennfjord opp med 200.000 kroner!

Den ville sunnmøringen hadde fått med seg scenen der en naken mann entret Wimbledon-gresset under en kamp med tennisberta Anna Kournikova i forrige uke.

- Jeg er inspirert av ham, ja. Det var der jeg fikk ideen, så bestemte jeg meg for å gjøre det like før kampstart, ler han.

Tennfjord entret banen i adams drakt etter knapt halvspilt førsteomgang. Der ble han tatt effektiv hånd om av MFK-keeper Morten Bakke.

- Beste redningen Morten har hatt hele sesongen, ler Molde-trener Erik Brakstad.

- Helt enig, sier Tennfjord.

- Bakke var virkelig overraskende kjapp i reaksjonen. Bedre enn vaktene som bare sto å kopte og så på.

I pausen måtte Tennfjord stå til rette for balleopptrinnet for politiet.

- Jeg blir anmeldt for blotting. Får se hva som skjer. Kanskje jeg får bot, sier han til Dagbladet.

Sten Robert er faktisk i slekt med tidligere Brann-trener, Kjell Tennfjord.

- Faren min er vel tremenningen hans. Han blir vel glad for å se dette, ler unge Tennfjord.

En skikkelig ballfamilie med andre ord.

Som svoren Molde-supporter og medlem i supporterklubben, Tornekrattet, hadde han også et fotballpolitisk budskap med strippeshowet.

- Jeg vil med dette fortelle Nils Arne Eggen at Rosenborg spiller skikkelig ræva-fotball. Og det

du skrive.

FANGET BALLENE: Morten Bakke hadde mye å stri med i går. Han slapp inn skuddet fra Roar Strand i første omgang, men tok til gjengjeld et fast grep om Sten Robert Tennfjord som naken entret banen.