Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mange hakk bedre enn VIF

Moss- Vålerenga 3- 3 (5- 3 på straffer). Ikke før har vi bukket ut Nils Arne Eggen, så ypper sønnen Knut Thorbjørn seg blant tippeligalagene. Mot VIF var det mest utur som forhindret seier til Moss før straffekonken. - Vi var mange hakk bedre, sier Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag fant Moss ut av Kongsvinger i pausen, og vant til slutt ganske enkelt. I går skapte de klart flere sjanser enn Vålerenga, og burde ledet klart ved pause.

- Jeg ble imponert over spillerne mine. Jeg vet de er gode, men jeg ble litt overrasket over at de klarte å prestere så bra i en kamp som dette. Mange kommer fra lavere divisjoner, sier Eggen.

Han bryr seg ikke om at vi skriver januar. Storhallmesterskapet er en perfekt anledning til å dyrke konkurransemomentet.

- Vi driver jo med konkurranseidrett, påpeker han.

- Må bli bedre

Moss har spilt sju kamper siden 1. november: Fem seirer og to uavgjorte. Eggen sorterer gårsdagens under uavgjort, tross seier på straffekonk.

- Har vi et forsprang på en del lag nå, så er det naturligvis bare en fordel. Vi regner med å forbedre oss ytterligere, følgelig må de øvrige forbedre seg desto mer, sier han.

Publikumsfavoritt

I forhold til Vålerenga er i hvert fall Moss i god rute. For en drøy uke siden vant Moss 3- 2, og i går burde de vunnet før straffekonkurransen. Moss vant også siste seriekamp på Melløs 2- 1, mens Vålerenga vant 6- 2 på Bislett tidligere i sesongen.

Moss- Vålerenga likner i det hele tatt en publikumsfavoritt foran Tippeligastarten: Mange mål og mange sjanser.

- Det er to lag med ganske lik spillestil, som står bra til hverandre. Det blir en ganske åpen fotball som bølger fram og tilbake, bekrefter Eggen.

  • Knut Thorbjørn Eggen vil jobbe for at finalen i Storhallmesterskapet skal gå i Østfoldhallen, ikke Abrahallen i Trondheim. - Rosenborg får jo nesten alt. Jeg er sikker på at det kommer flere folk til Østfoldhallen, sier Eggen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!