Mange har sikret seg «ugyldige» Ungarn-billetter

180 sikret seg billetter - ubrukelige for nordmenn.

UGYLDIGE: Mandag kjøpte 180 norske fotballsupportere billetter til søndagens playoff-kamp mot Ungarn for å se Martin Ødegaard og de norske gutta. Men disse er ugyldige. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
UGYLDIGE: Mandag kjøpte 180 norske fotballsupportere billetter til søndagens playoff-kamp mot Ungarn for å se Martin Ødegaard og de norske gutta. Men disse er ugyldige. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

180 norske fotballsupportere sikret seg mandag billetter søndagens EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn. Nå viser det seg at disse billettene er ubrukelige for nordmenn, skriver Nettavisen.

Mandag kunne den norske supporterklubben Oljeberget meldte at det fortsatt var mulig å skaffe seg billetter til den siste EM-kvalifiseringskampen i Budapest.

180 personer benyttet seg av denne muligheten via det ungarske fotballforbundet. Nå viser det seg at de likevel ikke kan bruke billettene. De vil nemlig bli nektet adgang av sikkerhetsmessige årsaker. Dette er nemlig billetter på andre plasser enn de som er tiltenkt bortesupporterne.

Norges Fotballforbund forsøker å hjelpe de skadelidende best mulig.

NFF-markedssjef André Krystad er usikker på hva årsaken til at ungarerne har solgt billetter til norske supportere på hele stadion er.

- Det er ikke godt å si hva som har skjedd. Noen i det ungarske forbundet har gitt norske statsborgere muligheten til å kjøpe billetter til kampen. Vi kan ikke nekte dem å selge til utenlandske borgere, eller våre borgere, men det betyr at da har de også sikkerhetsansvaret for både sine egne supportere, og også de andre supporterne de har solgt billetter til, sier Krystad til Nettavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer