- Mange har tenkt at endelig så rakner det

Solskjær om Molde-dramaet. Og jobbkobling til United.

DRAMATISKE DAGER: Molde var et tre som var i ferd med å vokse inn i himmelen. De siste dager har klubben vært preget av bråk. Men Ole Gunnar Solskjær takket nei til Aston Villa, og harmonien er gjenopprettet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DRAMATISKE DAGER: Molde var et tre som var i ferd med å vokse inn i himmelen. De siste dager har klubben vært preget av bråk. Men Ole Gunnar Solskjær takket nei til Aston Villa, og harmonien er gjenopprettet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

MOLDE (Dagbladet): Et scenario der Ole Gunnar Solskjær gikk til Aston Villa - og Kjell Inge Røkke var som et såret dyr i luksusvillaen i Asker - har frydet Moldes rivaler.
 
Slik gikk det ikke. Og nå kan de tørke av seg gliset.
 
På en pressekonferanse onsdag gjorde Moldes mektige aktører opp i alle misforståelser, og framstår nå som en klubb med fornyet styrke og vitalitet.
 
- Mange har fulgt med og tenkt at endelig så rakner det. Men nei, Molde Fotballklubb rakner ikke. Spillergruppa viste søndag hva de er gode for (slo Sandnes Ulf 2-0 borte). Torsdag må de gjøre det samme mot Tromsø, sier Solskjær til Dagbladet.
 
Norges håp
Med seier i kveldens kamp er Molde bare ett poeng bak serieleder Strømsgodset.
 
Etter de siste dagers møter og oppklaringsrunder får Solskjær drive klubben slik han vil. Med to pengesterke eiere i Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten - og kvalik til Champions League - er Molde pr. dags dato Norges store klubbhåp.
 
Rosenborg ligger nede med knekk i ryggen.
 
- Det kan gå langt. Jeg har en utrolig god spillergruppe, sier Solskjær.
 
Ingen kontakt
Han har kontrakt ut 2014. Hvis han i det hele tatt skulle tenke tanken om å forsvinne før den tid, må han trolig få en henvendelse fra en topp fire-klubb i en av de store ligaene.
 
Med Solskjærs legendestatus på Old Trafford, er det ikke unaturlig å spekulere i retning Manchester. Til Dagbladets papiravis i dag avslører imidlertid Solskjær:
 
- Jeg har ikke fått noen signaler fra Manchester. Det er naivt å tro at du kan bli manager i United. Så naiv er jeg ikke.

PÅ BÅT: Ole Gunnar Solskjær går om bord i båt i Molde.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PÅ BÅT: Ole Gunnar Solskjær går om bord i båt i Molde. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer