Mange mål, men lite moro

Det ble sju scoringer, men ellers lite å glede seg over da Lillestrøm og Moss spilte seg gjennom sesongens siste 90 minutter. Moss vant 4-3 i kampen som ikke betydde noe for noen av lagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er veldig godt fornøyd med det vi har prestert denne sesongen. Vi klarte riktignok ikke å innfri målsettingen om å bli blant de sju-åtte beste, men ellers har det vært mye å glede seg over, oppsummerte Mosse-trener Knut Thorbjørn Eggen.

Laget hans ble til slutt nummer ni, men semifinale i cupen og finale i storhallmesterskapet i vinter gjør at Eggen er tilfreds med sitt unge mannskap.

Mistet taket

Moss dominerte stort i en time mot et Lillestrøm-lag som samtidig leverte årsverste. Men da LSK la om taktikken og kjørte midtstopper Tommy Berntsen fram i angrep, mistet Moss taket. Det har Eggen sett flere ganger før denne sesongen.

- Vi har et urutinert lag som ofte får problemer når kampforløpet endrer seg.

Dagfinn Enerly sendte Moss i ledelsen med et volleyskudd som gikk ned i bakken og opp i netttaket, og Jerry Månsson ordnet pauseledelse med en heading fra kort hold etter at Svein Are Andreassen hadde utlignet for Lillestrøm.

Tvilsomme mål

De ivrigste LSK-tilhengerne vil hevde at begge Moss sine mål etter pause burde vært annullert av dommeren. Men uansett var LSK-forsvaret passive tilskuere da Brynjar Bjørn Gunnarsson og Jerry Månsson løp gjennom og ordnet hver sin scoring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer