- Mange står på utsiden og har fryktelig mange meninger om VIF-miljøet uten nok kunnskap

Håvard Lunde tar et oppgjør med bedrevitere.

TAR ET OPPGJØR: Håvard Lunde syns det er trist at ting blir blåst opp som en følge av uttalelser til folk som ikke har så mye peiling på hvordan klubben drives. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
TAR ET OPPGJØR: Håvard Lunde syns det er trist at ting blir blåst opp som en følge av uttalelser til folk som ikke har så mye peiling på hvordan klubben drives. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Etter en flere timers evaluering kom ledelsen ut fra det i utgangspunktet planlagte evalueringsmøte med manager Martin Andresen. Det ble fort klart at Martin Andresen har full tillit fra styret, og ifølge leder for sportslig utvalg, Håvard Lunde, gjelder det også for spillergruppa.

- Alle spillerne har lyst til å spille på den måten Martin ønsker å utvikle i Vålerenga, ikke alle føler de får det til. Alle har lyst til å legge ned den jobben som kreves for å få det til, og alle vil bidra. Spillerne har satt krav i forhold til treningsarbeid og innhold. Spillerne har tro på måten vi spiller på. De spillerne vi har snakket med har ingen innvendinger mot måten vi trener på. De opplever at ting er forberedt, at ting har en retning. Men de har formidlet at vi nå bør justere litt, sier Lunde.

Han vil ikke gå inn på hvilke krav spillerne har satt, eller hvilke justeringer de vil gjøre, da det er noe Martin Andresen styrer. Lunde sier at det å lytte til spillerne har vært viktig i denne saken.

- Vi tar på alvor de signalene som kommer fra de som skal prestere på banen. Hadde vi ikke hørt på de ville det vært et hån mot klubben. Det har vært klart fra dag én at vi skal snakke med spillergruppa, sier Lunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer