- Mangel på fair play

Landslagssjefen oppgitt over russerne.

Val di fiemme 20130103: vidar løfshus om den tragiske ulykken natt til lørdag der 6 russisskke turister omkom. FOTO:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Val di fiemme 20130103: vidar løfshus om den tragiske ulykken natt til lørdag der 6 russisskke turister omkom. FOTO:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 1.-3. februar skal verdenseliten i langrenn teste OL-løypene i Sotsji, der det skal være OL om et år. Men til tross for at Det internasjonale skiforbundet (FIS) legger press på arrangørene, tyder mye på at ikke hele løypetraseen blir brukt.

- Vi prøver å pushe på, men det tyder på at ikke hele traseen blir klar til verdenscupkonkurransene i år, sier renndirektøren i FIS, Pierre Mignerey.

- Den klassiske femkilometeren er klar, men i fristilløypa ser det ikke ut til at de kommer i mål med diverse utbedringer vi ba om etter en inspeksjon sist sommer, sier Mignerey til Dagladet.

- Strategi Det får den norske landslagssjefen Vidar Løfshus til å reagere.

- For meg er dette mangel på fair play. Men det er ikke overraskende lenger. De har jo drevet med dette lenge der borte, sier Løfshus, og viser til at Norge flere ganger har møtt motstand når de har vært i OL-anlegget for å teste ski.

- Dette viser egentlig bare at det ikke kan understrekes nok hvor lite man kan stole på russerne. Jeg regner med at det er et ledd i en strategi de driver med for å forpurre andre nasjoners muligheter til å forberede seg til OL, sier Løfshus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer