Mangemillionæren lagt inn på sykehus etter å ha skadet seg selv med startpistolen

- Hvis dere lover å ikke le ...

UHELDIG: Marc Coucke skulle bare sette igang gårsdagens mosjonsritt i belgiske Nazareth, men endte opp på sykehuset med brannskader etter at noe gikk galt med startpistolen. Foto: NTB Scanpix / Twitter
UHELDIG: Marc Coucke skulle bare sette igang gårsdagens mosjonsritt i belgiske Nazareth, men endte opp på sykehuset med brannskader etter at noe gikk galt med startpistolen. Foto: NTB Scanpix / TwitterVis mer

(Dagbladet): Søndag ettermiddag gikk mosjonsløpet «Omega Pharma Run» av stabelen i småbyen Nazareth i den sørlige delen av Belgia.

Mannen som skulle sette igang herligheten var ingen ringere enn Marc Coucke, en av storsponsorene til sykkellaget Omega Pharma-Quick-Step, men da 49-åringen fyrte av startskuddet gikk det hele forferdelig galt.

Coucke fikk forbrant store deler av ansiktet, og ble sporenstreks sendt til sykehuset for behandling av brannskadene han fikk som følge av løskruttet i startpistolen. Det skriver danske Ekstrabladet.

Nøyaktig hva som gikk galt er ennå uvisst, men Coucke selv tok det hele med et smil. Etter at det medisinske personalet hadde lappet ham sammen igjen, la han ut et bilde på Twitter og skrev:

- Hvis dere lover å ikke le, her er da et bilde av den første som møte få førstehjelp under Omega Run.

Skaden var heldigvis ikke alvorlig, og det er det mange i idrettens verden som priser seg lykkelig for. Coucke har nemlig i en årrekke spyttet inn penger på flere fronter.

I tillegg til sykkelsporten som lenge har nytt godt av belgierens millioner, er han hovedaksjonær og president i den belgiske fotballklubben Ostende.

Han har også nylig kjøpt en rekke aksjer i den franske fotballklubben Lille.