Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manger nummer 21 sparket

Oldhams Andy Ritchie ble manager nummer 21 som mistet jobben i det engelske ligasystemet. Det er drøye to måneder siden sesongen startet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oldham ligger på åttendeplass i 2. divisjon. Det er ikke godt nok, mener klubbledelsen som forventer opprykk. Dermed ble den 40 år gamle tidligere Manchester United-spissen «løst fra sine oppgaver».

Tidligere Oldham-manager Joe Royle nevnes som aktuell for å overta. Royle er fortsatt arbeidsledig etter at han førte Manchester City ned fra Premier League sist sesong.

- Supporterne våre fortjener opprykk, og etter å ha analysert situasjonen nøye de siste seks månedene, har jeg besluttet å iverksette en omstrukturering av klubben, sier Oldhams styreformann Chris Moore til klubbens offisielle nettside.

Ritchie ble tilbudt en stilling som sportsdirektør, men avslo den.

- Andy ble tilbudt en forfremmelse som han dessverre avslo, dermed hadde vi ikke noe annet valg enn å avbryte kontrakten hans, sier Moore.

Lederen av liga-managernes forening, John Barnwell, sier at han var skuffet over at enda en manager hadde mistet jobben.

- Jeg snakket med Andy i går kveld, og vi visste at noe var på gang, sier Barnwell til Mirror.co.uk.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart