- Mangler respekt for John

John Carews agent skjeller ut Norges Fotballforbund.

John Carews agent Per A. Flod mener landslagsledelsen viser en total mangel på respekt for Roma-spissen. Onsdag skal Nils Johan Semb presentere troppen til den avgjørende EM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg 11. oktober.

I dag gjorde landslagssjefen og Tore Krogstad nye forsøk på å komme i kontakt med omstridte Carew, uten resultat. Landslagsledelsen ønsker å snakke med 24-åringen selv, før de bestemmer om han skal tas ut i troppen.

Mens Norges Fotballforbund (NFF) er irritert på Carew fordi han ikke svarer, er Per A. Flod rasende på landslagsledelsen for deres håndtering av den meget spesielle saken.

- Jeg prøvde å få i stand en dialog med landslagsledelsen om John, men i stedet valgte de å fly til avisene og skjelle ut meg og John, sier Flod til NTB.

Informasjonssjef Roger Solheim i NFF bekreftet i dag at forbundet fortsatt ikke hadde fått tak i John.

- Vi har prøvd i dag og hele helgen, men ikke fått noe svar, sier Solheim.

Dermed kan det være at Carew blir tatt ut i troppen.

- Ja,... og så melder han forfall. Det hele blir jo bare dumt. Jeg skjønner meg ikke på landslagsledelsen, men de får gjøre som de vil, sier Flod.

Flod synes NFF må takle at Carew kommuniserer gjennom agenten.

- Dette viser landslagsledelsen ingen respekt for, det er jo bare de som skjønner alt her i verden... Det virker veldig rart at de manøvrerer som de gjør. Jeg synes det er veldig leit for John at han ikke får respekt for de synspunktene han fremmer, sier Carews agent.

Flod presiserer at Carew på det sterkeste ba ham om å ta seg av kontakten med landslagsledelsen.

- Uansett er det ikke særlig motiverende for John når han i avisene blir skjelt ut av sin egen sjef fordi han ikke har tatt kontakt tilbake. Det har han da virkelig gjort, bare gjennom meg, sier Flod.

(NTB)

TAUS SPILLER, SINT AGENT:</B> Per A. Flod med John Carew i London, da spissen nær ble solgt til Fulham.