I TRØBBEL: Team Hitec Products har ikke temposykler til ettermiddagens lagtempo etter at SAS har klusset med bagasjen deres. På bildet er (fra venstre) Thea Thorsen, Vita Heine og Katrine Aalerud, som alle sykler årets Giro Rosa. Foto: Jarle Fredagsvik, procycling.no.
I TRØBBEL: Team Hitec Products har ikke temposykler til ettermiddagens lagtempo etter at SAS har klusset med bagasjen deres. På bildet er (fra venstre) Thea Thorsen, Vita Heine og Katrine Aalerud, som alle sykler årets Giro Rosa. Foto: Jarle Fredagsvik, procycling.no.Vis mer

Sykling:

Mangler temposykler før Giro Rosa

Team Hitec Products rammes hardt før lagtempoen i ettermiddag.

(procycling.no): Giro Rosa har sin første av ti etapper i ettermiddag. En 11.5 kilometer lang lagtempo venter, men de norske jentene på Hitec Products opplever en aldri så liten krise før det hele sparkes i gang.

De fire norske rytterne som er med i rittet, reiste i går ned til Italia, men har ennå ikke fått bagasjen.

Dermed er det kritiske tilstander hos det norske laget før ettermiddagens lagtempo.

- Vi har ennå ikke fått bagasjen, jentene reiste i går morges. Det blir selvfølgelig kjipt for oss på lagtempoen med vanlige sykler for de norske, sier lagsjef Karl Lima til procycling.no.

Hitec Products stiller med nordmennene Katrine Aalerud, Miriam Bjørnsrud, Emilie Moberg og Thea Thorsen. Disse må sykle på landeveissykler, mens utlendingene Simone Frapporti, Charlotte Becker og Ilona Hoeksma har sine vanlige temposykler.

- Vi jobber på spreng for å finne ut mer, men informasjonen er elendig, forklarer Lima om situasjonen.