Maniche klar for Chelsea

Gjenforenes med Mourinho.

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Jose Mourinho hentet onsdag den portugisiske midtbanspilleren Maniche på lån ut sesongen fra Dinamo Moskva.

Mourinho hadde Maniche på laget både i Benfica og Porto. Mourinho beskrev Maniche som et perfekt valg for Chelsea i sin ukentlige spalte i det portugisiske sportsmagasinet Record Dez nyttårsaften.

- Jeg ser etter en spiller som kjenner meg godt og som kan tilpasse seg umiddelbart, som spiller med høy intensitet både defensivt og i angrep. Konklusjonen var enkel og nærliggende. Maniche er det beste valget, han tilfredsstiller alle kravene til profilen vi søker etter, skrev Mourinho ifølge AFP.

Onsdag kunne Chelsea bekrefte at Maniche er klar for spill i Chelsea resten av sesongen.

Maniche, hvis fulle navn er Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro, blir den første spilleren som har samarbeidet med Mourinho i tre forskjellige klubber, skriver klubben på hjemmesiden sin.

Han var blant annet med å vinne Champions League med Porto i 2004.

MOURINHO-HISTORISK: Manciche blir den første spilleren til å følge Jose Mourinho til tre forskjellige klubber. Onsdag sikret Chelsea seg portugiseren på lån fra Dinamo Moskva. Foto: Reuters/Scanpix
MOURINHO-HISTORISK: Manciche blir den første spilleren til å følge Jose Mourinho til tre forskjellige klubber. Onsdag sikret Chelsea seg portugiseren på lån fra Dinamo Moskva. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer