Konkurrentene savner Petter Northug

Manificat satte kaffen i halsen da han leste hva Northug hadde sagt: - Han er gal

Maurice Manificat skulle skaffe seg litt inside på konkurrentene i Tour de Ski da han leste norske aviser. Så kom han over Petter Northugs oppsiktsvekkende uttalelser. 

RESPEKT: Maurice Manificat har stor respekt for Petter Northug. Franskmannen savner Northugs tilstedeværelse i verdenscupen, men én ting reagerer han på. Her gir Manificat tommelen opp til Northug etter en Tour de Ski-duell for fem år siden. Foto: Lise Åserud / Scanpix
RESPEKT: Maurice Manificat har stor respekt for Petter Northug. Franskmannen savner Northugs tilstedeværelse i verdenscupen, men én ting reagerer han på. Her gir Manificat tommelen opp til Northug etter en Tour de Ski-duell for fem år siden. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL DI FIEMME (Dagbladet): Da den franske langrennsstjerna Maurice Manificat leste Dagbladet på eget initiativ, ved hjelp av Google Translate, ble han først sjokkert.

Northug, som har slitt med feiltrening, men reiser opp igjen i høyden i Sveits i dag, hevdet overfor Dagbladet at han har satt ny rekord og målt et maksimalt oksygenopptak på 98.

- Jeg målte 98 i oksygenopptak på mølla i går, sa Northug spøkefullt til Dagbladet midt under Tour de Ski.

Da Manificat leste dette, satte han kaffen i halsen.

- Det er galskap det jeg har lest på nett. Petter sier så mye rart. Jeg leste at han har målt 98 i oksygenopptak. Det kan jo ikke stemme, sier Manificat til Dagbladet og ler.

- Det var min sak. Leser du virkelig norske aviser?

- Haha, ja, jeg må jo prøve å få med meg litt. Jeg er innom Dagbladet i blant og leser siste nytt om langrenn. Det er interessant og nyttig.

- Kan du norsk da?

- Nei, jeg bruker oversettingsprogram. Det fungerer bra det, sier Manificat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer