Mann (24) pågrepet etter Willams-drap

I går ble den eldste søsteren til tennisstjernene Serena og Venus Williams skutt ned og drept i Los Angeles. Nå har politiet pågrepet en 24-åring i forbindelse med drapet.

 • Venus og Serenas søster drept 31-årige Yetunde Price ble skutt og drept i den kriminelt belastede Los Angeles-forstaden Compton i morgentimene i går. Price ble fraktet til sykehus, men døde kort tid etter av de alvorlige skadene. Nå har politiet pågrepet en 24 år gammel mann i forbindelse med drapet, melder CNN.

  Mannen sitter nå i politiets varetekt, uten mulighet for løslatelse mot kausjon.

  - Krangel


  Ifølge vitner var Yetunde Price sammen med en 28 år gammel mann da skuddene falt. De to kjørte rundt i bil i området der Williams-søstrene vokste opp, da de havnet i en høylytt krangel med noen fra det beryktede nabolaget.

  Like etter hørte en politipatrulje i nærheten at flere skudd ble løsnet. Da de kom til stedet fant de Price dødelig såret av skudd i brystet.

  Ifølge CNN fant politiet det som kan være drapsvåpenet på åstedet. Foreløpige undersøkelser tyder på at mer enn tjue skudd ble avfyrt. Flere mennesker skal like etter ha forlatt åstedet i en sportsbil.

  Noen timer seinere stormet omlag 40 politifolk et hus der de antok tre mulige gjerningsmenn hadde barrikadert seg, men huset var tomt.

  Assistent for tennisøstrene


  Yetunde var den eldste av Willams-familiens fem døtre. Søstrene vokste opp i bydelen der 31-åringen ble skutt, men flyttet til Florida da Serena (21) og Venus (23) begynte å klatre mot tennishimmelen. I dag er de to søstrene ranket som henholdsvis nummer tre og nummer seks i verden.

  Yetunde ble imidlertid boende i Los Angeles med sine tre barn, som hun hadde hovedansvaret for etter at hun ble skilt. Hun var utdannet sykepleier, men drev til daglig en frisørsalong. Hun tok morens etternavn da foreldrene skilte lag.

  Den siste tida jobbet Yetunde Price som personlig assistent for sine søkkrike søstre.

  Etter at det ble kjent at eldstesøsteren var drept, opplyste tennisstjernenes agent at Venus og Serena var sønderknuste, og at de ville dra til Los Angeles så snart som mulig.

FAMILIE I SORG:</B> Serena Williams (t.h) sørger over storesøster Yetunde, som ble skutt i går natt.
ÅSTEDET: Politiet undersøker stedet der den 31 år gamle Williams-søsteren ble skutt og drept.