Mann arrestert for å ha hetset hjerteknuseren Jay (11) på Twitter

Mens han mottok prisen for månedens mål i Skottland.

(Dagbladet): 11 år gamle Jay Beatty elsker Celtic over det meste her på jord. Og Celtic-spillerne og fansen elsker også den unge gutten som har Downs syndrom.

I januar fikk Jay møte Celtic-spillerne, og i pausa fikk han delta på en straffekonkurranse, hvor han scoret.

Da månedens mål skulle kåres i februar, var det 11-åring som stakk av med 97 prosent av stemmene - og han vant prisen foran alle de store ligaprofilene.

I helga var unggutten som går under kallenavnet «Wee Jay» tilbake på Celtic Park i forbindelse med kampen mot Aberdeen, hvor han fikk utdelt trofeet som bevis på at han scoret månedens mål.

11-åringen mottok også hyllest fra begge lags supportere mens han gjenskapte målet som ga ham prisen.

Men i etterkant av søndagens kamp har politiet siktet en 19 år gammel mann for en Twitter-melding som omhandler Celtics superfan.

Meldingen er av så grov karakter at politiet sier de ikke kunne la være å reagere.

- Politiet i Skottland har forpliktet seg til å takle samfunnsfiendtlig atferd, være det seg på gata, på en fotballbane, på nettet eller på sosiale medier, sier politiinspektør Murray Main til Press and Journal.

11-åringen har vært i rampelyset før. I fjor smeltet han utallige hjerter da han ble plukket ut i folkehavet av Georgios Samaras, for å feire Celtics ligagull.

I forkant av fotball-VM i Brasil ønsket hjerteknuseren sin store helt lykke til i mesterskapet - i form av en videohilsen.