Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL:

Mann dømt til 25 år for drap på tidligere NFL-spiller

Drepte NFL-spiller Will Smith.

DREPT: Mannen som skjøt og drepte tidligere NFL-stjerne Will Smith, og skadet hans kone, ble torsdag dømt til 25 års fengsel.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: inherit;">AP Photo/Bill Kostroun</span>
DREPT: Mannen som skjøt og drepte tidligere NFL-stjerne Will Smith, og skadet hans kone, ble torsdag dømt til 25 års fengsel. Foto: AP Photo/Bill Kostroun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som skjøt og drepte tidligere NFL-stjerne Will Smith, og skadet hans kone, ble torsdag dømt til 25 års fengsel.

Cardell Hayes risikerte inntil 60 års fengselsstraff dersom dommeren ga ham maksimumsstraff for både drap og drapsforsøk, og beordret dem sonet etter hverandre. I stedet fikk han 25 år for drap og 15 for drapsforsøk, og de to dommene begynner å løpe samtidig.

– Jeg og min familie er ekstremt skuffet over den milde behandlingen den tiltalte fikk av dommeren, sa Smiths enke Raquel i en uttalelse.

– Selv om intet kan bringe Will tilbake til livet, håpet jeg at dommen i større grad ville gjenspeile forbrytelsens alvor og smerten den har påført min familie.

Smith ble skutt etter et ubetydelig trafikkuhell. Hayes kjørte på Smiths bil bakfra, og det førte til en krangel. Smith ble skutt åtte ganger, sju av dem bakfra, og døde på stedet. Hans kone ble skutt to ganger i beinet.

Forsvarskjempen Smith spilte ni sesonger for New Orleans Saints i NFL.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!