Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mann mistenkt for steinkasting mot Stabæk-buss

Fire supportere sendt på legevakta i Bergen.

STABÆK-SUPPORTERE ANGREPET: Tre Stabæk-supportere ble sendt på legevakta etter at bussen de satt i ble angrepet på vei til Brann stadion.Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX .
STABÆK-SUPPORTERE ANGREPET: Tre Stabæk-supportere ble sendt på legevakta etter at bussen de satt i ble angrepet på vei til Brann stadion.Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er mistenkt for å ha kastet stein mot en buss med Stabæk-supportere i Bergen sentrum søndag kveld. Fire supportere ble sendt til legevakten med skader.

— En av de tre vi først innhentet er konkret mistenkt i saken. Han er nå på legevakten i oppsyn av politiet, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt til NTB.

Han skal ha blitt skadet i slåsskampen som brøt ut i Lille Øvergate etter hendelsen. Politiet har fått opplyst at flere Stabæk-supportere løp ut av bussen og innhentet den nå mistenkte gjerningsmannen. Også fire av supporterne er fraktet til legevakten.

Bussen var på vei inn Kong Oscarsgate til Brann stadion da flere stein braste gjennom vinduet på bussen. Politiet fikk melding om supporterbråket like før klokka 17.30 søndag kveld, og sendte fire ambulanser til stedet.

— Vi har vært i kontakt med flere vitner på stedet, men har ikke gjort noen formelle avhør ennå. Dette er en svært beklagelig hendelse. Stabæk-supporterne som nå er på kamp vil få transport med en ny buss etter kampen, sier Steimler.

(NTB)