Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mann stormet banen for å kysse Nadal

«Jeg elsker deg,» sa tilskueren.

VILLE GRATULERE: Denne mannen ville gratulere Rafael Nadal med et kyss etter at spanjolen gikk videre til kvartfinalen i US Open. Foto: AP
VILLE GRATULERE: Denne mannen ville gratulere Rafael Nadal med et kyss etter at spanjolen gikk videre til kvartfinalen i US Open. Foto: AP Vis mer

|||Rafael Nadal imponerer i US Open etter skadeproblemene. Etter at spanjolen tok seg til kvartfinale, ble han gratulert med et kyss på kinnet av en fan.

Den mannlige supporteren kom seg inn på banen like etter kampslutt og kysset Nadal på kinnet. Han ble raskt fjernet av sikkerhetsvaktene, men Nadal så ut til å ta oppstyret med stor ro.

- Det var ikke noe problem for meg. Fyren var veldig grei. Han sa «jeg elsker deg», og han kysset meg, sa Nadal.

Nadal sikret seg plass i kvartfinalen med 6-7 (3-7), 6-3, 6-1, 6-3 over franske Gael Monfils. Dermed kommer verdenstreeren også til å passere Andy Murray på den neste verdensrankingen.

Kneproblemer har ødelagt deler av sesongen for Nadal. I US Open har han også slitt med en vond magemuskel.

- Jeg blir bedre for hver dag. Etter to måneder uten å spille, er det ikke lett å komme tilbake. Knærne kjennes veldig bra ut, og det er jeg glad for, sa Nadal.

Nadal møter Fernando Gonzales fra Chile i kvartfinalen.

(NTB)

BLE DRATT AV COURTEN: Sikkerhetsvaktene drar her Nadal-supporteren av banen i New York. Foto: EPA
BLE DRATT AV COURTEN: Sikkerhetsvaktene drar her Nadal-supporteren av banen i New York. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling