Mann uten armer tok avkast på baseballkamp

- Bedre enn det meste vi har sett denne sesongen.

(Dagbladet): 54 år gamle Tom Willis ble født uten armer.

Men det stopper han ikke fra å gjøre ting enkelte kanskje trodde var umulig.

Tok avkast Det var før baseballkampen mellom Minnesota Twins og Kansas City Royals at Willis fikk muligheten til å ta kampens første kast.

Se video øverst i saken.

Begivenheten fant sted på Kauffman Stadium i Kansas, USA, torsdag denne uken.

Kaster med foten Du spør deg kanskje hvordan det er mulig? Svaret er at han kaster med høyrefoten sin.

- Jeg holder ballen med min høyre fot, og trår tilbake med min venstre. Så løfter jeg venstrebeinet mitt opp som en proffesjonell kaster gjør, før jeg senker det forsiktig. Ved å bruke kraften jeg får i hoftene mine når jeg skyter ventrefoten min framover, får jeg et ekstra rykk i høyre bein. Til slutt prøver jeg bare å treffe så godt jeg kan, sier Willis til Yahoo Sports.

- Ganske utrolig, og bedre enn mye av det vi har sett denne sesongen, skriver MLB på sin hjemmeside.

- Pokkers så mye talent Dette er ikke første gang Willis har fått æren av å vise fram talentet sitt. Han har tatt avkast på 22 ulike baseballbaner over hele USA.

Hans mål er å ta første kast på 30 forskjellige Major League Baseball stadioner.

I årevis har Willis reist rundt for å holde motivasjonsforedrag. Dette stuntet var en del av hans kampanje «Pitch for Awareness».

- Mitt mål er å hjelpe folk å forstå at når du ser på en person med en funksjonshemning, så betyr det ikke at vedkommende ikke har pokkers så mye talen, inkludert ting du nok aldri kunne ha forestilt deg, sier han til Washington Post.